Sølvsjampo Test: De 24 beste sølvsjampoene (april 2023)

Brukerne har testet 35 sølvsjampoer. Her viser vi deg de 24 beste sølvsjampoene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sølvsjampo per april 2023 i følge forbrukeren.

Evo Platinum Blonde er en sulfatfri sjampo av salongkvalitet som vil få håret til å føles og se ut som det er profesjonelt behandlet. Den er perfekt for de som ønsker å beholde sin blonde farge, eller for de som ønsker å bli platina. Denne sjampoen vil få håret til å føles mykt og lett å håndtere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Blondiner pass på! Gule toner i håret ditt kan være en skikkelig smerte. Men med vår veganske sjampo kan du bli kvitt de uønskede gultonene og holde håret ditt friskt og sunt. Sjampoen vår er sulfatfri og parabenfri, så den er skånsom mot håret og miljøet. Den inneholder også fiolette pigmenter som motvirker gule nyanser i blondt hår, samt bjørnebær som er med på å styrke

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Har du blondt hår og leter etter en sjampo som holder hårfargen din fra å falme? maria nila Sheer Silver Shampoo er det perfekte produktet for deg. Den inneholder fiolette pigmenter og bjørnebær som motvirker gule nyanser i blondt hår. Den inneholder også 100% veganske ingredienser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Hvis du er blond, kjenner du til kampen med å holde hårfargen frisk. Denne sjampoen er laget med veganske ingredienser og har ingen sulfater eller parabener for å holde håret sunt. Den inneholder også fiolette pigmenter og bjørnebær for å motvirke de gule nyansene i blondt hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Det er en vanskelig oppgave å vedlikeholde det blonde håret ditt. Du er alltid redd for å vaske den for mye fordi du ikke vil miste fargen, eller du er usikker på om sjampoen kommer til å fjerne fargen fra håret. Unite Blonde Daily-sjampoen ble designet med disse bekymringene i tankene. Denne sjampoen vil skånsomt rense håret ditt uten å vaske ut fargen eller myke opp highlights. Håret ditt

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Det er på tide å slutte å bekymre seg for at hårfargen din skal falme. Med BLONDE Daily Shampoo kan du endelig slutte å bruke timer i salongen for touch-ups og dyre behandlinger. Sjampoen vår er spesielt utviklet for å holde det blonde håret ditt strålende og vakkert selv etter at du har vasket det. Det er på tide å si farvel til matt, matt hår og hei til en sunn, glødende manke.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Maria Nila Sheer Silver er en sulfat- og parabenfri sjampo for blondt, grått og mørkt hår med fiolett pigment, samt bjørnebærekstrakt som motvirker gylne nyanser, gir glød og styrker hårets struktur. Det er en skånsom sjampo som etterlater håret ditt mykt og silkemykt. Det fiolette pigmentet i sjampoen motvirker gylne nyanser i

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo