Concealerkost test: De 12 beste concealerkostene (oktober 2023)

Brukerne har testet 35 concealerkoster. Her viser vi deg de 12 beste alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste concealerkost per oktober 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste concealerkost

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 35 concealerkoster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste concealerkost i nåtid.

Se også: Beste concealer

Sigma Beauty P89 Bake er en mindre versjon av F89 Bake Kabuki-børsten, og fungerer godt til å påføre fikseringspudder i deler av ansiktet som er vanskelig å nå. Denne børsten er perfekt for baking av sminke, highlighting, konturering og mer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Concealerbørsten du ikke trodde du trengte. Den tette, supermyke kabuki-børsten blander concealeren din under øynene på en perfekt måte og jevner ut fine linjer og urenheter. Sidene på den pyramideformede toppen kan brukes til større områder av ansiktet, mens tuppen er perfekt for å komme inn i mindre områder som rundt nesen eller munnen. Dette er et must for enhver sminkeveske. </

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Sigma Beauty 4DHD Precision Brush er en multifunksjonell presisjonsbørste med et pyramideformet børstehode. Gjør det enkelt å påføre og blande concealer, øyenskygge og primer. Sigma Beauty er kjent for sine innovative og eksklusive sminkebørster, som er designet for å hjelpe deg med å oppnå ønsket utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Når det kommer til å skjule urenheter og andre ufullkommenheter, kan du ikke gå galt med Elf Cosmetics Concealer Brush. Børsten er spesialdesignet for å maskere skjønnhetsfeil og dekke kviser for et helt feilfritt utseende. Alle profesjonelle sminkebørster fra elf er designet og testet av vårt team av eksperter, slik at du kan være trygg på at pengene dine er godt brukt!

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Reviderm Concealer Brush er det perfekte verktøyet for å påføre concealer på vanskelig tilgjengelige steder. De myke bustene og den fine tuppen er designet for å gi et naturlig, mykt utseende. Bruk den rett under den nedre raden med øyevipper for jevne overganger.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

IDUN Minerals børster er laget av taclon - den fineste kvaliteten av syntetisk med egenskaper som ligner naturlig bust, men uten de ulempene som naturlig hår kan forårsake. Taclonbørsten mister ikke hår og irriterer ikke huden slik naturlig hår ofte gjør. Børsten er også motstandsdyktig mot bakterier og vil ikke forårsake allergiske reaksjoner.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Ere Perez sin Eco Vegan Lip er en multifunksjonell børste med to sider. Den mykere og større børsten er perfekt for å dekke større ansiktsområder med concealer. Den mindre børsten egner seg for å påføre produktet i øyekrokene, rundt neseborene og andre områder som f.eks.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo