Leppepomade test: De 32 beste leppepomadene (april 2023)

Brukerne har testet 59 leppepomader. Her viser vi deg de 32 beste leppepomadene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste leppepomade per april 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste leppepomade

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 59 leppepomader som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste leppepomade i nåtid.

Leppepomade best i test

Rose Perfect Lip Balm er en nærende leppepomade som fremhever den naturlige fargen på leppene dine. Den er laget med kun naturlige ingredienser, og den er 100 % vegansk. Den er også glutenfri, grusomhetsfri og inneholder ingen sterke kjemikalier. Dette er den perfekte leppepomade for alle som ønsker en skånsom formel som fortsatt gjør jobben.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Le Rouge Baume N° 08 er en fuktighetsgivende leppepomade som gir opptil 24 timer med fuktighet, næring og beskyttelse til leppene. Dens naturlige ingredienser som sheasmør, kokosnøttolje og roseblader er blandet sammen for å gi en følelse som er myk, glatt og luksuriøs. Formelen er lett og vektløs på leppene og har en lett vaniljeduft. Den kan brukes som base for

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Super Lips er en leppepomade som gjør leppene myke, glatte og fyldige. Den er laget med naturlige ingredienser som sheasmør, bivoks og vitamin E. Denne leppepomade har også en SPF på 15 for å beskytte leppene dine mot solen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Dior Addict Lip Glow er den ikoniske leppepomade som diskret fremhever leppenes naturlige farge, gir en glød og tilfører fuktighet. Den unike formelen inneholder hyaluronsyre, som fukter og jevner ut leppene. Den har også et lysreflekterende pigment som forsterker tonen på leppene. Dette produktet er perfekt for de som ønsker å ha et subtilt, men strålende utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Lip Comfort Oil er en nærende leppeolje som gir glans og komfort til leppene. Den er laget av 7 naturlige oljer som er rike på vitaminer og mineraler. Den har også en SPF på 15 for å beskytte leppene mot UV-stråler. Oljen er tilgjengelig i 7 forskjellige dufter: Lavendel, Rose, Peppermynte, Vanilje, Mandel, Kirsebærblomst og Jasmin.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Coconut Plump Gloss er en super fuktighetsgivende leppepomade som plumper og gir fylde til leppene. Den inneholder en blanding av naturlige oljer, inkludert kokosolje, sheasmør og jojobaolje, som fukter og hydrerer leppene. Glansen inneholder også peppermynteolje for å gi en avkjølende følelse på leppene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Lip Balm Original er en beroligende leppepomade som fukter, beskytter og mykgjør. Den er laget av naturlige ingredienser som bivoks, sheasmør, kokosnøttolje og eteriske oljer. Den er også fri for petroleum, parabener, ftalater og kunstige farger.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Balmessence Lip Treatment er en beskyttende og nærende leppepomade som fukter, beroliger og helbreder tørre, sprukne lepper. Den gir også SPF-beskyttelse for å holde leppene dine trygge mot solens skadelige stråler. Balsamen vår er laget med naturlige ingredienser som sheasmør og bivoks for å gi best mulig omsorg for leppene dine.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Beautypriser
Logo