Skjeggtrimmer Test: De 47 beste skjeggtrimmerne (0 omtaler)

Liste over 47 skjeggtrimmere som rangert etter best i test basert på 0 anmeldelser fra brukere. Oppdag beste skjeggtrimmer i følge forbrukeren per mars 2024.

Slik kårer vi beste skjeggtrimmer

Vi overvåker markedet og holder oversikt over de forskjellige skjeggtrimmerne som selges. Deretter publiserer vi dem her og lar deg som forbruker rangere og skrive rangeringer. På den måte får vi rangert produktene etter hvilke skjeggtrimmer forbruker faktisk syntes er best i nåtid.

Philips Bt3222 / 14 skjeggtrimmer - svart / sølv er en trimmer som er designet for trimming av skjegg, bart og kinnskjegg. Den har en kraftig batterilevetid på opptil 60 minutter, noe som er nok til å trimme håret i ansiktet og på halsen.

Philips Bt3222 / 14 skjeggtrimmer - svart / sølv har en motor med høy ytelse som gir en ultraskarp presisjonsskjæreytelse. Bladene er selvslipende og har fem forskjellige lengdeinnstillinger fra 0,5 mm til 10 mm. Den har også en ergonomisk design med gummierte grep for enkel håndtering.

Philips BT3222/14 skjeggtrimmer leveres med hele 2 års garanti, og den kan brukes i både våte og tørre forhold uten å skade

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Mg3730 / 15 Skjeggtrimmer - Svart er en enhet som er designet for å trimme skjegget ditt. Den har en elegant design og er veldig enkel å bruke.

Philips Mg3730 / 15 skjeggtrimmer - svart er en enhet som vil gi deg det flotteste skjegget på kort tid. Den har en ergonomisk design og den kan brukes av både venstrehendte og høyrehendte. Bladene er selvslipende og de er laget av rustfritt stål, noe som gjør at du får en best mulig trimmeopplevelse med denne enheten. Philips Mg3730 / 15 Skjeggtrimmer - Svart har også en turboknapp, som får skjegget ditt til å se pent og ryddig ut på et øyeblikk.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Mg5720 / 15 skjeggtrimmer - svart er et fantastisk produkt å kjøpe.

Denne skjeggtrimmeren fra Philips kommer med en justerbar kam, som er designet for å trimme skjegget ditt med presisjon. Bladene er selvslipende og holder seg skarpe lenge. Den har også et vakuumsystem som suger opp de trimmede hårene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å rydde opp etter hver bruk.

Philips Mg5720 / 15 skjeggtrimmer - svart er det beste valget for dine skjeggtrimmebehov.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Mg7720 / 15 Skjeggtrimmer - Sølv er en skjeggtrimmer som er designet for den moderne mannen. Den kommer med mange funksjoner som gjør den til en av de beste skjeggtrimmerne som er tilgjengelige på markedet i dag.

Egenskaper:

- Den har en kraftig motor som kan trimme skjegget uten å rykke eller trekke i det. Bladene er laget av rustfritt stål, noe som gjør dem holdbare og i stand til å skjære gjennom tykt skjegg uten problemer.

– Bladene er selvslipende, noe som betyr at de vil holde seg skarpe i lang tid fremover. Dette sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for å skifte dem ut hele tiden når de blir sløve etter en stund.

– Den har 18 lengdeinnstillinger, som gjør det enkelt for deg å trimme skjegget etter

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Series 9000 Mg9710 / 90 skjeggtrimmer er et avansert pleieverktøy som har en oppdatert design og gir en tettere trimning.

Philips Series 9000 Mg9710 / 90 skjeggtrimmer er ideell for de som ønsker å opprettholde et pent og rent skjegg. Trimmeren er designet med brukeren i tankene, så den er behagelig å bruke. Den har også en elegant, moderne design som vil se stilig ut på ethvert bad.

Philips Series 9000 Mg9710 / 90 skjeggtrimmer har et nytt bladsystem som sørger for en enda tettere trimming enn før, noe som betyr at du enkelt kan oppnå ønsket stil. I tillegg sørger de unike selvslipende bladene for at du alltid vil kunne få den perfekte barberingen hver gang.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Denne Remington skjeggtrimmer er en lett og kompakt trimmer som er enkel å bruke. Den har et litiumbatteri som gir opptil 120 minutters bruk på en enkelt lading.

Remington Lithium Beard Barba Beard Trimmer - Svart er designet med den nyeste litiumbatteriteknologien, slik at du kan nyte langvarig kraft. Denne trimmeren er også lett og kompakt, så den er lett å ta med deg hvor som helst du skal.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Lithium Beard Barba Beard Trimmer - Sølv er det siste innen skjeggtrimmere. Den har et kraftig litium-ion-batteri som varer i opptil 120 minutter med trådløs barbering.

Remington Lithium Beard Barba Skjeggtrimmer - Sølv er et flott alternativ for de som leter etter en kraftig og pålitelig skjeggtrimmer. Den har en ergonomisk design som gjør den enkel å bruke, selv med våte hender eller når du har langt hår i ansiktet.

Den har også et titanbelagt blad som sørger for at den holder lenge, selv om du stadig bruker den.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Mb4110 skjeggtrimmer - svart / sølv er et must for enhver mann som ønsker å opprettholde skjegget i perfekt lengde.

Remington Mb4110 skjeggtrimmer - svart / sølv er et must for enhver mann som ønsker å opprettholde skjegget i perfekt lengde. Den kommer med en rekke lengder slik at du kan finne ønsket trim, og den har en justerbar kam som gjør det enkelt å få det nøyaktige utseendet du ønsker.

Denne trimmeren har også en justerbar skive som lar deg velge mellom 10 forskjellige lengder og den kommer med et presisjonsbladsystem som sikrer at skjegget ditt blir jevnt kuttet hver gang.

Den har også et innebygd vakuumsystem og inkluderer 30 tilbehør, så det er enkelt å finne den rette

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Manchester United Beard Boss Styler skjeggtrimmer er designet for å gi en profesjonell trimopplevelse. Trimmeren har en ergonomisk design som har et gummiert grep for enkel håndtering. Bladene er laget av høykvalitets stål og de kan justeres til ønsket lengde med en enkel dreining av en skive.

Denne trimmeren er perfekt for de som ønsker å vedlikeholde skjegget med stil og presisjon. Den er også vanntett, så den kan brukes med barberkrem eller gel for en jevnere barbering.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

En Obh Attraxion Precion Style skjeggtrimmer er en skjeggtrimmer av høy kvalitet som kan brukes til presisjonstrimming.

Bladsystemet er laget av rustfritt stål og belagt med titan.

Den har også et vakuumsystem som fanger opp håret mens det klippes, og sørger for at hjemmet ditt forblir rent og ryddig.

Vakuumsystemet bidrar også til å redusere tiden brukt på å rydde opp etter stelleøkter.

Bladene er selvslipende og har en justerbar lengdeinnstilling mellom 0,5 mm til 10 mm.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Hvis du er ute etter en skjeggtrimmer som ikke bare er svært funksjonell, men som også har et slankt design, så er Obh Attraxion Precision Style Skjeggtrimmer - Svart noe for deg.

Obh Attraxion Precision Style Skjeggtrimmer - Svart har en ergonomisk utformet kropp som gjør den enkel å gripe og bruke. Bladene er laget av materialer av høy kvalitet som gjør dem holdbare og motstandsdyktige mot korrosjon. Det følger også med en rensebørste og olje som gjør vedlikeholdet enklere.

Obh Attraxion Precision Style skjeggtrimmer - svart er perfekt for enhver mann som ønsker å opprettholde skjegget med stil!

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Bt3206 / 14 skjeggtrimmer - hvit

Philips Bt3206/14 skjeggtrimmer er en førsteklasses skjeggtrimmer som er designet for å gi den perfekte trimmeopplevelsen. Den har et slitesterkt og kraftig litium-ion-batteri som vil gi deg 60 minutters trådløs bruk etter bare en times lading. Bladene er laget av høykvalitets rustfritt stål og den ergonomiske designen gjør den enkel å bruke.

Philips Bt3206/14 skjeggtrimmer - hvit er en utmerket skjeggtrimmer som vil gjøre trimmeopplevelsen perfekt hver gang.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips er et velkjent selskap for sine innovative design og høykvalitetsprodukter. De har vært på markedet i over 100 år og har alltid vært en pioner innen elektronikk.

Philips Mg3720 / 15 skjeggtrimmer er et utmerket valg for menn som ønsker å vedlikeholde skjegget i forskjellige lengder. Den har et batteri med lang levetid, som varer opptil 45 minutter på én lading, slik at du kan trimme skjegget når som helst og hvor som helst.

Philips Mg3720 / 15 skjeggtrimmer kommer med en presisjonskam som kan justeres i henhold til ønsket lengdeinnstillinger. Kammen er laget av rustfritt stål som sikrer at den ikke vil ruste eller korrodere over tid.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Bt5515 / 15 skjeggtrimmer - svart er en trådløs trimmer med blad og kam i rustfritt stål. Den har en ergonomisk design som gjør den enkel å bruke, selv for personer med sensitiv hud.

Denne skjeggtrimmeren fra Philips har et blad og kam i rustfritt stål for å sikre at trimmeprosessen din er så nær ønsket lengde som mulig. Bladene er hypoallergene, så de vil ikke irritere huden din selv om du har sensitiv hud.

Philips Bt5515 / 15 skjeggtrimmer - svart har en ergonomisk design med avrundede kanter slik at den vil være komfortabel under bruk. Det er også et gummiert grep som vil hjelpe deg å opprettholde kontrollen over enheten mens du trimmer skjegget eller håret.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Dette er en anmeldelse av Philips Bt5522/15 skjeggtrimmer.

Dette er en anmeldelse av Philips Bt5522/15 skjeggtrimmer. Det er en ganske gammel modell, men den har fortsatt noen nyttige funksjoner å tilby.

Philips Bt5522/15 skjeggtrimmer kan brukes i tre forskjellige moduser: trimming, kanting og detaljering. Trimmefunksjonen er den mest populære, og den gjør en utmerket jobb med det. Den eneste ulempen er at den ikke har noen lengdeinnstilling, så du må bruke dømmekraften din når du bestemmer deg for hvor langt skjegget ditt skal være for denne. Kantfunksjonen gjør det den sier på tinnet - gir deg en ren og rett kant på skjegget med svært liten innsats, så dette er flott

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips BT7500/15 skjeggtrimmer er et utmerket tillegg til enhver manns stellesett. Den er designet med en kraftig motor som skjærer gjennom tykt og grovt hår som kan være vanskelig å trimme.

Den har et blad i rustfritt stål av høy kvalitet som er belagt med titan, noe som gjør det ekstremt slitesterkt og i stand til å klippe det tetteste håret uten å trekke eller rykke. Den har også et selvslipende blad, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å holde det skjerpet selv. Bladene er også hypoallergene, og forhindrer hudirritasjon for sensitive hudtyper.

Philips BT7500/15 skjeggtrimmer har lang batterilevetid som gir opptil 90 minutters trådløs bruk etter bare åtte timers lading - dette betyr at du kan trimme

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Bt7510 / 15 Skjeggtrimmer - Svart er en trimmer med et veldig enkelt design. Den er vanntett og lett å rengjøre.

Philips Bt7510 / 15 skjeggtrimmer - svart har en ergonomisk design som gjør den behagelig å bruke. Bladene er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er selvslipende.

Philips Bt7510 / 15 skjeggtrimmer - svart er vanntett, så du kan bruke den i dusjen eller vaske den under rennende vann for enkel rengjøring.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Philips Bt9810 / 15 skjeggtrimmer er en bestselger på Amazon med 4,7 stjerner av 5 og over 1000 anmeldelser. Den kommer med en elegant design og er enkel å bruke til å trimme skjegget eller barten.

Philips Bt9810 / 15 skjeggtrimmer er det beste valget for folk som leter etter en høykvalitetstrimmer som vil vare i årevis. Det vil ikke skuffe deg!

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Choice Home Pro er en programvare som hjelper deg å gjøre hjemmereparasjoner mer effektivt. Den har en database med over 300 000 hjemmereparasjonsartikler og videoer for å hjelpe deg med alle slags oppgaver.

Choice Home Pro tilbyr gjør-det-selv-brukere den mest komplette og oppdaterte informasjonen om hvordan de kan fikse, bygge, ombygge eller pusse opp hjemmene sine. Den har alt fra artikler og videoer om hvordan du tar vare på taket ditt, til instruksjoner for montering av ny kjøkkenvask.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Denne skjeggtrimmeren er et fantastisk verktøy for alle dine pleiebehov. Den har 17 forskjellige lengdeinnstillinger som du kan bruke for å få den perfekte trimmen. Dette produktet er også vanntett og lett å rengjøre.

Skjeggtrimmer Pro Stainless Steel Skjeggtrimmer - Svart er et høykvalitetsprodukt som vil tjene deg godt i årene som kommer.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

BaByliss Men 11-in-1 Titanium er en hårklipper med et titanblad for å klippe hår.

BaByliss Men 11-in-1 Titanium er en alt-i-ett hårklipper som kan brukes til å klippe alle typer hår. Den har et titanblad, som er slitesterkt og skarpt, for å klippe gjennom tykt hår. Den har også elleve fester: 1) kamfeste, 2) detaljfeste, 3) presisjonskamfeste, 4) taperfeste, 5) skjegg- og barttrimmingsfeste, 6) øyenbrynstrimningsfeste, 7) nese- og øretrimmingsfeste, 8 ) stubbbeskyttere (4), 9) trimmerhode for kinnskjegg og bartområde (2), 10) trimmerhode for

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Remington Skäggtrimmer er en skjeggtrimmer for menn med en unik design som har fem forskjellige lengdeinnstillinger. Bladene er laget av rustfritt stål og er selvslipende, så de vil vare lenge. Bladene har også avrundede kanter for å forhindre hudirritasjon.

Remington Skäggtrimmer er designet for å være enkel å bruke, selv for folk som aldri har brukt en før. Den har et ergonomisk grep og bladene er vinklet i 45 grader slik at du enkelt kan trimme skjegget uten å måtte bruke for mye kraft.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Remington DuraBlade er en allsidig og rimelig hårtrimmer som er perfekt for både menn og kvinner.

Remington DuraBlade Trimmer er en allsidig og rimelig hårtrimmer som er perfekt for både menn og kvinner. Enheten har tre vedlegg - barbermaskinen, nese-hårtrimmeren og detaljert foliebarbermaskin. Trim Blade-tilbehøret har en unik design som inkluderer to blader for å trimme tykt eller krøllete hår med letthet. Detailer Foil Shaver har blader plassert for å gi en tett barbering på mindre områder som skjegget eller kinnskjegg.

Remington DuraBlade Trimmer koster 12,99 dollar, noe som gjør den til et rimelig alternativ for alle som ønsker å vedlikeholde ansiktshåret uten å bruke for mye penger på dyre salongtjenester eller

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

King C. Gillette Cordless Beard Trimmer Kit er et flott produkt for enhver mann som ønsker å holde skjegget sitt pent, ryddig og stilig. Den er enkel å bruke og kan brukes hvor som helst!

King C. Gillette Cordless Beard Trimmer Kit er et flott produkt for enhver mann som ønsker å holde skjegget sitt pent, ryddig og stilig. Den er enkel å bruke og kan brukes hvor som helst! Pakken kommer med en trimmer, to avtakbare hoder (1mm & 3mm), ett batteri, en ladekabel og en bruksanvisning. Trimmeren har en ergonomisk design som gjør den behagelig å holde mens du bruker trimmeren i ansiktet eller på halsen. Bladene er laget av rustfritt stål som sikrer at de vil vare i årevis uten å ruste eller sløve

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Braun BT5050 skjeggtrimmer er en trådløs skjeggtrimmer som er designet for menn som ønsker å vedlikeholde skjegget og barten. Den leveres med en rekke lengdeinnstillinger fra 0,5 mm til 10 mm, som kan stilles inn via kamguiden.

Braun BT5050 skjeggtrimmer er en trådløs skjeggtrimmer som er designet for menn som ønsker å vedlikeholde skjegget og barten. Den leveres med en rekke lengdeinnstillinger fra 0,5 mm til 10 mm, som kan stilles inn via kamguiden. Enheten har en ergonomisk design, så den vil ikke irritere huden mens du trimmer skjegget eller barten. Dessuten er den vannavstøtende, så du vil ikke ha noen problemer med å bruke den

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips har vært et velkjent selskap i over 100 år. De har produsert kvalitetsprodukter som garantert varer.

Philips Qp2630 / 30 skjeggtrimmer - limegrønn er et flott produkt for enhver mann som ønsker å holde skjegget i perfekt lengde. Den har et bredt spekter av lengder fra 0,5 mm til 10 mm, slik at du kan få akkurat det utseendet du ønsker, og den har også et integrert vakuumsystem som fanger opp til 90 % av hårstråene for mindre rot og renere arbeidsområde.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Qp6530 / 15 skjeggtrimmer - svart er den beste skjeggtrimmeren for menn. Den har et kraftig batteri og bladene er laget av rustfritt stål.

Philips Qp6530 / 15 skjeggtrimmer - svart er en av de beste skjeggtrimmerne på markedet. Den har et kraftig batteri og blader laget av rustfritt stål, som garanterer en tett barbering og forhindrer hudirritasjon. Philips Qp6530 / 15 skjeggtrimmer - svart inkluderer også en justerbar kam som kan stilles inn i 4 forskjellige lengder, noe som gjør den egnet for alle typer skjegg.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Qp6550 / 15 Skjeggtrimmer - Grå er en Philips-skjeggtrimmer som lover å levere en trimmeopplevelse som er så nær frisørens som mulig.

Philips har vært i pleiebransjen i over 100 år, og de har samlet mye kunnskap om hva menn vil ha. Philips Qp6550 / 15 skjeggtrimmer - grå er designet for å sørge for at du får en best mulig trimmeopplevelse.

Bladene i rustfritt stål er designet for å klippe håret nærmere enn noe annet blad, og gir deg en jevn og presis trimming hver eneste gang. Bladene blir også selvslipende, noe som betyr at de vil holde seg skarpe lenger enn blader uten selvslipende teknologi.

Philips Qp6550 / 15 skjeggtrimmer -

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun BT7020 skjeggtrimmer er en vanntett trimmer som er perfekt for skjegg og andre ansiktshår.

Braun BT7020 skjeggtrimmer er designet for å være enkel å bruke, selv i dusjen eller badekaret. Den har også en spesiell rengjøringsbørste som brukes til å rengjøre knivene etter hver bruk.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Multitrimmer 10 i 1 skjeggtrimmer er et høykvalitetsprodukt som kan brukes til trimming, forming og detaljering av ulike hårtyper i ansiktet.

Multitrimmer 10 i 1 skjeggtrimmer er et høykvalitetsprodukt som kan brukes til trimming, forming og detaljering av ulike hårtyper i ansiktet. Den kommer med en rekke tilbehør for å hjelpe deg med å oppnå ønsket utseende. Festene inkluderer 3 skjeggkamguider, 3 bartekamguider, 2 øyenbrynskamguider og en øre-/nakkelinjeguide. Du får også en justerbar nesetrimmer med innebygget vakuum for å fange opp alle de avklippede hårene dine slik at de ikke går over hele badevasken! Alle disse vedleggene er lagret i den medfølgende oppbevaringsposen for enkel portabilitet.

Multitrimmer 10 i 1

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Obh Bjn Axe Tools Beard & amp; Hair Trimming Kit Beard Trimmer - Black er en skjegg- og hårtrimmer som hjelper deg å vedlikeholde skjegget eller håret.

Obh Bjn Axe Tools Beard & amp; Hair Trimming Kit Skjeggtrimmer - Svart er et allsidig verktøy som kan brukes til å trimme skjegg, kinnskjegg, øyenbryn eller andre ansiktshår. Den inkluderer også en justerbar kam og en detaljtrimmer for forming.

Obh Bjn Axe Tools Beard & amp; Hair Trimming Kit Beard Trimmer - Black er laget av slitesterke materialer for langvarig bruk. Den har en ergonomisk design for enkel håndtering og den kommer med en rensebørste for å holde bladene rene.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun Series 3 300bt Black Beard Trimmer er et førsteklasses stelleverktøy. Den er designet for å gi deg en tett, komfortabel barbering.

Braun Series 3 300bt Black Beard Trimmer er designet for å gi deg en tett, komfortabel barbering. Bladene er laget av keramikk og titan som ikke vil ruste eller korrodere, i motsetning til stålbladene på andre modeller.

Denne skjeggtrimmeren har en justerbar kam som lar deg trimme skjegget i forskjellige lengder og stiler. Du kan også bruke den til kinnskjegg eller fippskjegg uten problemer.

Dette stelleverktøyet kommer også med en rensebørste som hjelper deg med å bli kvitt løse hår når trimmeren ikke er i bruk.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun BT5240 skjeggtrimmer er en trådløs trimmer med et kraftig batteri og en langvarig ladning. Den har et integrert vakuumsystem som hjelper til med å fjerne avklippet hår fra bladene mens du trimmer, noe som gjør det enkelt å rydde opp etterpå.

Braun BT5240 skjeggtrimmer er spesielt utviklet for menns ansiktshår. Den har 20 lengdeinnstillinger som kan justeres i trinn på 0,2 mm fra 3 mm til 10 mm og en høyytelses lineær motor som kan skjære gjennom det tykkeste skjegget uten å trekke eller trekke i huden din.

Braun Bt5240 Skjeggtrimmer - Svart er en utmerket trimmer for enhver mann som ønsker å holde skjegget sitt pent og ryddig til enhver tid, uavhengig av lengden han foretrekker å sporte.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Braun BT3240 er en skjeggtrimmer som kommer med en rekke funksjoner som gjør den til en av de beste i bransjen.

Den har et integrert vakuumsystem som fanger opp til 90 % av håret for mindre søl. Den bruker også et kraftig litium-ion-batteri for opptil 60 minutters trimming på en enkelt lading.

Braun BT3240 er et utmerket valg for de som ønsker å vedlikeholde skjegget eller barten hjemme, og den kan kjøpes på Amazon.com for bare $19,99 pluss gratis frakt med Prime-medlemskap.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun Bt3222 Skjeggtrimmer - Svart er en skjeggtrimmer som har en kraftig motor, noe som gjør den til det perfekte verktøyet for alle skjeggtyper.

Braun Bt3222 Skjeggtrimmer - Svart er et produkt som er designet for å brukes i enhver situasjon og av alle skjeggtyper. Braun Bt3222 har en kraftig motor og kan enkelt klippe gjennom alle typer hår. Den kommer også med en rekke tilbehør, slik at du kan bruke den til å trimme barten, kinnskjegget eller halsen.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun Pt5010 skjeggtrimmer er et godt designet produkt som vil gjøre trimmingen av skjegget mye enklere.

Braun Pt5010 skjeggtrimmer kommer med et litiumionbatteri som lades på bare én time og kan brukes i en time før det må lades. Den har også et innebygd vakuumsystem for å forhindre at hår kommer over alt.

Braun Pt5010 skjeggtrimmer kommer med en rekke tilbehør, inkludert en skjeggkam, nesehårtrimmer og øre-/øyenbrynstrimmer.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Heritage Fold Out Trimmer Skjeggtrimmer - Chrome er et pleieverktøy som har en utbrettbar trimmer, skjeggkam og nese-/ørehårtrimmer.

Denne trimmeren er designet for både våt- og tørrbarbering med dens vanntette forseglingen. Den har også et stort blad for å klippe gjennom tykt hår samt kammer for trimming. Dette produktet har blitt anmeldt av mange kunder som har gitt det 4 av 5 stjerner på Amazon, med de fleste positive anmeldelser.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun BT5070 skjeggtrimmer er et pålitelig og kraftig verktøy som vil dekke alle dine behov.

Denne Braun Bt5070 skjeggtrimmeren - svart er designet for å gi deg en komfortabel trimmeopplevelse. Den har en ergonomisk form som gjør den enkel å bruke og bladene er designet med selvslipende og slitesterke materialer.

Bladene er også utformet med selvslipende og slitesterke materialer, som gjør dem enkle å vedlikeholde, uten behov for slipeverktøy. Og denne Braun Bt5070 skjeggtrimmeren - Svart har en ergonomisk form som gjør den behagelig å bruke.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Braun BT3040 skjeggtrimmer er et hendig verktøy å ha i stellesettet. Den har en ergonomisk design og er veldig enkel å bruke.

Braun BT3040 skjeggtrimmer er et hendig verktøy å ha i stellesettet. Den har en ergonomisk design og er veldig enkel å bruke. Trimmeren kommer med en detaljkam som gjør det lettere for deg å trimme skjegget i ulike lengder, og den har også en justerbar kam for mer presis trimming av kinnskjegg, utringninger og skjegg. Du kan også bruke denne trimmeren som en kroppsgroomer takket være dens detaljerte foliebarberingsfeste som gir deg muligheten til å barbere brysthår, armhuler eller andre områder av kroppen som krever litt presisjonsarbeid. Dette Braun-produktet kommer med to kraftige

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Pg6030 Edge Beard Trimmer er et flott pleieverktøy for de som ønsker å holde skjegget trimmet.

Remington Pg6030 Edge Beard Trimmer er en skjeggtrimmer som er designet med presisjon, kraft og ytelse i tankene. Det er et godt valg for de som har tykt og grovt hår.

Remington Pg6030 Edge Beard Trimmer kommer med et justerbart blad som kan stilles inn for å trimme skjegget i forskjellige lengder. Den har også en justerbar kam for å hjelpe deg med å få den perfekte lengden og formen på skjegget.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Remington Pg6130 skjeggtrimmer er en kraftig elektrisk trimmer som kan håndtere alle skjegglengder.

Remington Pg6130 skjeggtrimmer er en kraftig elektrisk trimmer som kan håndtere alle skjegglengder. Den leveres med en 20-lengder kam og 10-lengder kam for alle forskjellige skjegglengder. Bladene er selvslipende og laget av titan, noe som betyr at de holder seg skarpe i årevis med bruk.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Dette er en anmeldelse av Babyliss T800e skjeggtrimmer.

Babyliss T800e skjeggtrimmer er en av de beste skjeggtrimmerne for menn. Den har en kraftig motor som leverer opptil 10 000 RPM og et tosidig blad som kan brukes til å trimme både kort og langt hår. Den kommer også med en justerbar kam som kan brukes til å klippe hår i forskjellige lengder, samt et ekstra blad for detaljarbeid.

Babyliss T800e skjeggtrimmer er tilgjengelig i to farger: svart og sølv. Trimmeren er laget av materialer av høy kvalitet, og den er veldig enkel å rengjøre takket være det vaskbare hodet. Bladene er også laget av rustfritt stål og de er selvskarpe

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Babyliss T810e skjeggtrimmer er et flott stellesett for de menn som ønsker å stelle skjegget, barten og kinnskjegg. Den har en trådløs design som gjør den enkel å bruke. Bladene er skarpe og kan justeres etter lengden på håret ditt.

Denne artikkelen vil gi informasjon om fordelene med dette produktet, dets funksjoner og hvordan du kan kjøpe en selv.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Skjeggtrimmer Pro Stainless Steel Skjeggtrimmer fra Wahl er et veldig populært og kjent produkt. Den er laget av et aluminiumshus av flykvalitet, noe som gjør den holdbar og langvarig. Bladene er laget av høykvalitets rustfritt stål, noe som gjør at de kan slipes i mange år framover.

Skjeggtrimmer Pro i rustfritt stål er en av de beste skjeggtrimmerne på markedet fordi den har mange funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. For eksempel har den et 5-posisjons lengdeinnstillingssystem som lar deg velge nøyaktig lengden du vil at skjegget skal ha for å få det perfekte utseendet du ønsker. Dette produktet kommer også med to trimmekammer og et detaljblad for tett og presis styling.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Valera X-cut skjeggtrimmer - Svart

Denne trimmeren er den beste skjeggtrimmeren jeg noen gang har brukt. Den er veldig enkel å bruke, den har mange funksjoner, og den er også veldig rimelig. Jeg vil anbefale dette produktet til alle som leter etter en god skjeggtrimmer.

Valera X-cut skjeggtrimmer - Svart

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Taurus Perseo 3v skjeggtrimmer - svart

Taurus Perseo 3v skjeggtrimmer er en ny og forbedret versjon av de klassiske Taurus skjeggtrimmere. Den har en forbedret motor, noe som betyr at den er kraftigere og kan skjære gjennom tykkere hår. Denne trimmeren har også et digitalt display som gjør den enklere å bruke, slik at du ikke trenger å gjette hvilken innstilling du trenger. Denne trimmeren er også vanntett, slik at du kan bruke den i dusjen eller badekaret uten å bekymre deg for å skade den.

Denne skjeggtrimmeren har et titanbelagt blad som holder seg skarpere lenger enn andre blader. Den kommer også med en 5-års garanti i tilfelle noe skulle gå galt med ditt nye kjøp. Batteriet varer opptil en time på én lading,

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Taurus Hubble Zoom skjeggtrimmer er en toppmoderne skjegg- og barttrimmer. Den har en kraftig motor og blader som er designet for å klippe håret tett uten å trekke eller rykke.

Taurus Hubble Zoom skjeggtrimmer er et alt-i-ett-pleieverktøy. Den har en kraftig motor, som kan brukes til å trimme alle typer hår med letthet. Bladene er designet for å kutte tett uten å trekke eller rykke, noe som betyr at de er perfekte for sensitiv hud.

Dette produktet kommer også med en presisjonskam, slik at du kan oppnå ønsket lengde på skjegget eller barten ved ganske enkelt å justere kammens lengdeinnstilling.

Sjekk beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Beautypriser
Logo