Steamer test: De 24 beste tøydamperne (mai 2024)

Brukerne har testet 28 tøydampere. Her viser vi deg de 24 beste steamerne rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste steamer per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste steamer

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 28 steamerprodukter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste tøydamper i nåtid.

Si farvel til rynker! Steamworksâ„¢ Classic Garment Steamer er den perfekte løsningen for klærne dine. Den varmes opp på 45 sekunder og har en 360-graders roterende oppheng og teleskopstang. Den har også en 60-minutters kontinuerlig damp som vil bli kvitt eventuelle rynker som dukker opp.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Tefal Cube Ut2020e er en bærbar desinfeksjon og pleie av plagg og tekstiler rundt i hjemmet. Det er bevist å drepe 99,9 % av virus og bakterier, og kan drepe 99,9 % av virus, bakterier og bakterier på tekstiler. Høytrykket og maksimal damping for alt fra plysjleker til puter er ultralett, så det er perfekt for hjemmet ditt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Gc299/40 Steam & amp; GO er en kraftig, brukervennlig dampbåt med konstant damputslipp på 20 g/min. Høytrykksdampen trenger dypt inn i stoffet og fjerner smuss og flekker. Børstetilbehøret kan brukes til å fjerne gjenstridig smuss fra ømfintlige stoffer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Gc361/20-damperen er et must-have for enhver garderobe. Den er perfekt for å dampe ut rynker og lukt fra klær og sengetøy, og den oppvarmede platen med SmartFlow-teknologi sørger for at du får et enda bedre resultat. Varmeplaten holder en optimal temperatur som gjør den trygg på alle tekstiler og stoffer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Philips Gc363/30 Steam & Go - Håndholdt tøydamper er den perfekte løsningen for folk som ønsker å friske opp garderoben og øke levetiden til plaggene sine. Den er enkel å bruke og kan brukes på delikate silkeplagg, kashmirgensere, ullfrakker og gardiner.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips GC524/60 er et dampstrykejern som er perfekt for å fjerne rynker fra klær. Den har en stor vanntank som kan fylles med vann, og den har en justerbar stang som kan brukes til å henge opp klær mens du bruker dampenheten. Den har også forskjellige dampinnstillinger for forskjellige typer stoffer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips Gc800/80 Tøydampere er en av de beste på markedet. Den har en kraftig og jevn lysstråle, og kan brukes til alt fra oppvarming til å lyse opp et rom. Den har også et innebygd sikkerhetslys som aktiveres når det blir m

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Clatronic Tdc 3432 Steamer Tøydampere er en steamer med en kapasitet på 3,4 liter. Den har en effekt på 1500 watt og er utstyrt med en gjennomsiktig vanntank, som gjør det enkelt å se hvor mye vann som er i tanken. Steameren har en automatisk avstengningsfunksjon, som gjør at den automatisk slår seg av når vannet renner ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Ariete 4167 steamer er et kraftig, lett og brukervennlig kjøkkenapparat. Den har en effekt på 1200W og en vanntankkapasitet på 260 ml. Steameren kan produsere 20 g/min damp som er nok til å tilberede en rekke matvarer. Den hvite fargen gjør at den ser elegant og moderne ut på ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Ariete 6248 steamer er et kraftig og multifunksjonelt kjøkkenapparat. Den har 45 g/min dampeffekt, 2200W effekt og 4 nivåer av dampeffekt. Steameren har 3 liters kapasitet og teleskop for enkel fylling. Den har også 4 hjul for enkel mobilitet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

IGGI er den første bærbare damperen som desinfiserer og rengjør klær, husholdningsstoffer og hverdagsgjenstander. Takket være dens hygieniske Dry Microfine Steam (DMS), dreper denne damperen 99,9 % av bakterier og bakterier, inkludert de som forårsaker allergier, astma og eksem. IGGI er også perfekt for rengjøring av ømfintlige stoffer som silke, ull eller kashmir.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

IGGI er den første bærbare damperen som desinfiserer og rengjør klær, husholdningsstoffer og hverdagsgjenstander. Takket være sin hygieniske Dry Microfine Steam (DMS), dreper denne damperen 99,9 % av bakterier og bakterier, uten å bruke kjemikalier eller vaskemidler. Den er perfekt for folk med allergi eller sensitiv hud, samt for de som ønsker å spare tid og penger på renseri.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Tefal Pure Tex Dt9530 er en 4-i-1 plaggdamper som renser, fjerner bretter, fjerner lo og tilfører duft. Den har en kraftig 1200W motor og varmes opp på bare 30 sekunder. Den har en vanntank med stor kapasitet på 1,5L og kan brukes i opptil 45 minutter på én tank.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Si farvel til rynker med Philips Sth3010/70. Denne hendige damperen er perfekt for bruk på farten og hjemme. Den er lett, kompakt og sammenleggbar for enkel oppbevaring. Steameren er designet for å være enkel å bruke og fjerne rynker fra klærne dine når som helst og hvor som helst.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Beautypriser
Logo