Strykejern test: De 24 beste strykejernene (juni 2024)

Brukerne har testet 40 strykejern. Her viser vi deg de 24 beste strykejernene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn strykejern per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste strykejern

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 40 strykejern som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste strykejern i nåtid.

MORPHY RICHARDS Iron Crystal Clear Automatic Shut-off Iron er en fin måte å få klærne dine til å se og føles bedre. Strykejernet har en krystallklar vanntank, som gjør det enkelt å se når vannet må etterfylles. Den har også en ekstra lang 2,5 m strømkabel, slik at du enkelt kan nå hvilken som helst del av strykebrettet. Strykejernet har også en automatisk avstengning,

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Med Electrolux Stain Remover Pen kan du bli kvitt flekker i løpet av sekunder. Ultralydteknologien gjør at forbehandlede klær alltid får den beste pleie fra vaskesykluser. Den er også perfekt for de som alltid er på farten, siden den er liten og lett.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Ã… stryke er et ork som ingen liker å gjøre, men det er et nødvendig onde. Og med Electrolux Edb1740lg kan du få jobben gjort på én gang. Den har en vertikal dampfunksjon slik at du også kan stryke skjorten eller kjolen mens du henger på kleshengeren. Denne modellen har en såkalt «SteamGlide»-såle som gjør strykingen enklere og raskere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Electrolux-jernet er et must for enhver husholdning. Den er perfekt for å jevne ut rynker i skjorter og duker, og kan justeres for å produsere mer eller mindre damp avhengig av materialet. Den har også en vertikal strykefunksjon, slik at du kan bruke den til å stryke klær som henger opp.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Stryking er et ork som de fleste gruer seg til. Men med Black+Decker Bxir2200e er stryking en lek. Dette strykejernet har en kraftig kraft på 2200W og 120g/min med dampblåseevne. Sålen er laget av rustfritt stål og den har en ergonomisk design for enkel håndtering. Bxir2200e har også en vertikal dampfunksjon for å komme inn i de vanskelige

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Black + Decker BXIR2601E er et kraftig dampstrykejern som vil få jobben gjort raskt og effektivt. Med en kraft på 2600 watt kan dette strykejernet enkelt håndtere ethvert stoff og gjenstridige rynker. Den har også en sterk damp på 160 g/min for å sikre at klærne dine blir glatte i én omgang.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Ã… stryke er en oppgave som ingen liker å gjøre. Men med Morphy Richards Breeze er det en lek! Denne modellen har en dampskuddfunksjon som leverer opptil 120 g damp i minuttet og et automatisk avkalkingsprogram. Den har også en stor vanntank slik at du ikke trenger å bekymre deg for å hele tiden fylle den.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Philips GC4563/30 Azur-jernet er vårt bestselgende strykejern og har nå blitt forbedret med nye funksjoner. Den høye ytelsen og brukervennligheten gjør det raskt og enkelt å fjerne vanskelige rynker. Quick Calc Release-systemet sørger for enkel avkalking, og den nye utformingen av strykesålen gjør det lettere å gli over klærne.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Stryking er et ork. Men med Bosch TDA1024210 er det ikke så ille. Denne modellen har en steam shot funksjon som hjelper deg å bli kvitt rynker på sekunder. Den har også en vertikal strykefunksjon, som er perfekt når du skal henge klær på en kleshenger. Du vil være i stand til å få klærne dine rynkefrie på kort tid!

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Stryking har aldri vært så enkelt. Du trenger ikke sortere klærne. Du trenger ikke stille inn temperaturen. Maksimal ytelse EasyComfort: For maksimal bekvemmelighet. Ingen temperaturinnstilling MotorSteam: Motorens dampgenerator gir en konstant, jevn dampstrøm for perfekte resultater.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Russell Hobbs Light & Easy Pro Iron er et kraftig strykejern som er enkelt å bruke. Den har en stor vanntank og en lang ledning, slik at du kan stryke klærne uten å måtte stoppe og fylle på tanken eller trekke ut ledningen. Strykejernet har også en lettlest LCD-skjerm som lar deg vite når det er på tide å endre temperaturen eller rense filteret.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Ã… stryke klær er et arbeid som ingen liker. Men med Tefal Fv6520e0 strykejern kan du få jobben gjort på én gang. Strykejernet har en dampskuddfunksjon som leverer 115 g damp i minuttet, og det har også en variabel temperaturkontroll.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Tefal Express Compact Iron er et kraftig, kompakt og lett strykejern som vil gjøre strykeopplevelsen din enklere. Den har en kraftig 1200W effekt og en stor vanntank på 1,5L. Tefal Express Compact Iron er enkel å bruke, med en ergonomisk design og et praktisk ledningsoppbevaringssystem.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Beautypriser
Logo