Lipgloss test: De 32 beste lipglossene (oktober 2023)

Brukerne har testet 497 lipglosser. Her viser vi deg de 32 beste lipglossene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste lipgloss per oktober 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste lipgloss

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 497 lipglosser som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste lipgloss i nåtid.

Lipgloss best i test

Feir din individualitet med våre begrensede lipglosser. Enten det er for en spesiell anledning eller hverdagsbruk, våre bestselgende glosser er helt skapt for deg. De fester seg aldri og alltid kyssevennlige i himmelske nyanser. Vakre som de er alene, eller over din favorittleppestift eller lipliner, vil disse lipglossene få deg til å føle deg vakker innvendig og utvendig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

NYX Professional Makeup er en one-stop shop for alle dine sminkebehov. Fra de siste trendene til utprøvde og ekte klassikere, vårt utvalg av produkter vil hjelpe deg med å formulere det perfekte utseendet for enhver anledning. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter fra foundation, concealer og pudder til øyenskygge, mascara og leppestift. Våre grusomhetsfrie, parabenfrie formler er tilgjengelige i over 70 nyanser og passer for alle

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Leter du etter en lipgloss som ikke bare ser bra ut, men også føles bra? Det er der Pure Color Envy Kissable kommer inn. Vår lette, fuktighetsgivende formel er fullpakket med vitaminer og mineraler for å gi deg den perfekte trutmunnen - alt samtidig som den gir deg en lett, strålende farge med en fantastisk glans. Enten du vil være naken eller dristig, har vi den perfekte nyansen for deg.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Den beste leppefargen for deg er den som matcher humøret ditt, og den beste måten å få den perfekte leppefargen på er med Pure Color Envy Kissable. Denne lyse, lette leppestiften er laget med fuktighetsgivende ingredienser som gir deg en strålende glans og en perfekt form. Fargen holder seg, uansett hvor mye du spiser eller drikker. Denne langvarige, høyglansformelen vil få leppene dine til å se ut

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Vi ønsker å gjøre leppene dine glade. Med vår nye og forbedrede formel har vi gjort det enklere enn noen gang å få den perfekte trutmunnen. Denne lyse, strålende fargen med en fantastisk glans er perfekt for perfekt formede lepper. Og med den kyssbare finishen får du en farge som er myk og behagelig å ha på seg.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Lipglosser er en klassisk skjønnhetsstift, men de kan være litt klissete. Gloss Luxe er annerledes - det er en glossy lipgloss som ikke er klissete! Den er fuktighetsgivende og har en lett, forfriskende følelse. Den beste delen? Gloss Luxe er duftende med peppermynte, så du vil føle deg frisk og klar til å gå hele dagen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Gloss Luxe er en lipgloss som fukter leppene dine samtidig som de gir dem et blankt, sunt utseende. Formelen vår er laget med de beste ingrediensene, slik at du kan føle deg trygg på å bruke den. Denne lipglossen er tilgjengelig i fire farger: rosa, oransje, lavendel og klar.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Gloss Luxe er en glossy lipgloss som er laget av naturlige ingredienser, og den er perfekt for de som er ute etter en bekymringsløs og blank lipgloss. Denne lipglossen vil få leppene dine til å føles hydrerte og glatte, samtidig som den gir deg en sunn glans. Fargeutvalget til Gloss Luxe er flott fordi de har mange forskjellige nyanser å velge mellom, så du kommer garantert til å finne noe som passer din

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Vi har alle vært der. Vi vet ikke hva vi skal ha på leppene våre, så vi tar bare på litt glans. Det føles klissete, smaker rart, og det varer egentlig aldri. Det er derfor vi laget Florence By Mills Get! Denne leppepomaden er spesielt formulert med ingredienser som sheasmør, vitamin E og lakserolje for å hydrere leppene dine uten å være klissete.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Når livet gir deg sitroner, lager du limonade. Når livet gir deg tørre, sprukne lepper, lager du en lipgloss! Våre ikke-klebrige lipglosser er laget med de beste ingrediensene for myke, sunne lepper. Sheasmør, vitamin E og lakserolje gjør det enkelt å si nei til sprukne lepper. Med vårt utvalg av nyanser fra lyse til mørke og mye gnister, har vi din

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo