Ansiktsmaske test: De 24 beste ansiktsmaskene (september 2023)

Brukerne har testet 384 ansiktsmasker. Her viser vi deg de 24 beste ansiktsmaskene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste ansiktsmaske per september 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste ansiktsmaske

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 384 ansiktsmasker som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste ansiktsmaske i nåtid.

Fuktighetsgivende masker er en skjønnhetsstift, og denne er intet unntak. Bruk den til å hydrere og berolige huden din, og etterlate deg med en lysende glød. Masken er formulert med sheasmør, macadamiaolje, solsikkeolje og roseolje for det ultimate innen fuktighet. Påfør den jevnt på ren hud og la den virke i 10 minutter eller over natten for maksimalt utbytte. Det anbefales også å

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Du fortjener å ha en sunn, strålende hud. Clay Mask er laget av 100% naturlige ingredienser, og er skånsom nok for sensitiv hud. Det vil avgifte huden din og få deg til å føle deg uthvilt. Det er på tide å gi huden den omsorgen den fortjener.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Chlorophyll Detox Mask er en kraftig avgiftende maske som bidrar til å foredle hudens tekstur og redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Masken er formulert med naturlige ingredienser, inkludert klorofyll, aloe vera og vitamin E.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Det er på tide å gi huden din den perfekte rensingen den fortjener. STARSKINs Liftaway Silkmud™ French Pink Clay Mask er en revolusjonerende leirmaske som er helt sølfri! Masken er laget med dyprensende egenskaper og kombinert med tekstilmasketeknologi, slik at du kan vaske den av og la leiren gjøre jobben sin. Det er på tide å ta bryet med maskene, og fokusere på resultatene!

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Sunset Strips™ er et tre-trinns system som renser porene i dybden og strammer opp huden. Smuss, overflødig talg og urenheter fjernes metodisk fra nesen, uten klem og hard behandling. Hver pakke inneholder tre mesh-strimler: En for toppen av nesen, en for sidene av nesen og en for pannen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

7-Second Luxury All-Day Mask™ er et revolusjonerende produkt som gir den ultimate 7-i-1 skjønnhetsinnovasjonen for huden din. Dette produktet er formulert med 18 g STARSKIN® VIP, en patentert høyytelsesingrediens, som gir 7 hudfordeler. Dette produktet kan brukes som maske, fuktighetskrem, serum, toner, peeling, skrubb og makeupfjerner. Det er også formulert

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Du fortjener å ha den beste huden du kan. BOOST - Deep Hydrating Eye Mask er et revolusjonerende produkt som vil gi huden din en umiddelbar fuktboost. Lipid Ceramide Complex tilfører huden fuktighet i dybden og går samtidig inn og gjenoppretter hudens beskyttende barrierefunksjon. Kombinasjonen av de aktive ingrediensene i denne øyemasken vil gi deg et sunt, hydrert og ungdommelig utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Du fortjener å føle deg bra med huden din. Urtekram Instant Herbal Hug Instant Purifying 3 minutes Mask er en rensende ansiktsmaske for normal til fet hud. Minimer glansen, matt hud og hjelp den til å bli myk og smidig på bare 3 minutter. Inneholder naturlig hvit leire som renser huden og gir en vakker hudfarge.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du er opptatt, vi skjønner det. Derfor har vi laget Instant Nourishment 3 minutes Mask, en ansiktsmaske som pleier og fukter huden din på bare 3 minutter. Den er beriket med Murumurusmør for å hjelpe huden din med å gjenvinne sin glans og mykhet. Den kremete formelen er lett å påføre og etterlater huden din hydrert.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Huden din fortjener en klem. Dette er grunnen til at vi laget Instant Hydration 3-minutters maske. Det er en fuktighetsgivende ansiktsmaske som hjelper tørr hud å gjenvinne sin fuktighetsbalanse og mykhet på bare 3 minutter. En forfriskende maske som gir huden din den fuktigheten den trenger, når den trenger det som mest.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Fra produsentene av dine favorittansiktsmasker har Formula 10.0.6 skapt et nytt produkt som forandrer spillet for å holde huden din på best mulig måte. Total Take Away Bubble Mask er en kraftig rengjøringsmiddel som etterlater huden din ren, oppfrisket og forynget. Vi vet at du alltid er på farten, så vi sørget for å lage en maske som er enkel å bruke - bare påfør et jevnt lag på lett fuktet

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Leter du etter en trygg, effektiv og rimelig måte å behandle huden din og bli kvitt pigmentflekker, kviser, arr og følsomhet? Da er LED-masken fra Silkemyk perfekt for deg! Vår LED-maske er designet for hjemmebruk. Den fjerner pigmentflekker, reduserer rødhet, rynker og linjer i huden.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Den nyeste og mest effektive masken fra Formel 10.0.6! Denne oksygenanrikede boblemasken renser ikke bare, men fjerner også urenheter og etterlater huden din frisk og forynget. De små boblene jobber med å fjerne smuss og sminke, mens leiren hjelper til med å rense huden. Bruk på et rent ansikt, la virke i 5-10 minutter og skyll deretter av med varmt vann.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Vår LED-maske er den perfekte løsningen for alle som ønsker å redusere følsomhet, rødhet, rynker og linjer i huden. Den reduserer også pigmentflekker, kviser og arr i ansiktet ditt. Silkemyk LED-masken er et revolusjonerende hudpleieprodukt som bruker lysterapi for å forbedre hudens utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Du fortjener det beste. Unn deg selv en ansiktsbehandling med Merakis Anti-Age Facial Mask. Vår 23g maske er full av aktive ingredienser og antioksidanter som gir fuktighet og styrker hudens elastisitet og fasthet. Den er intens, men skånsom, så du kan få en forfriskende ansiktsbehandling hjemme.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Huden din vil takke deg for denne. Den økologiske ansiktsmasken fra Meraki gir huden en nærende og fuktighetsgivende boost. Den kremete leirmasken absorberer urenheter og renser huden uten å tørke den ut. Earth Marine Water beriker huden med mineraler, samtidig som den tilfører en sunn glød. Resultatet er vakker, sunn, hydrert hud som er ren og oppfrisket.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Beautypriser
Logo