Blush test: De 32 beste produktene (juni 2024)

Brukerne har testet 232 blush-produkter. Her viser vi deg de 32 beste produktene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste blush per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste blush

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 232 blush-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste blush i nåtid.

Cliniques Blushing Blush er et silkemykt pudder som lett fordeles på kinnbeina for en naturlig look. Den har en frisk farge som bygger seg opp og toner vakkert ut til ønsket intensitet med vår skulpturbørste. Den har lang holdbarhet og er tro mot farger. Den er oljefri og kan påføres med Cliniques Blushing Brush.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

bareMinerals Loose Blush er en blush som gir ansiktet et naturlig, friskt utseende og gjør sminken mer levende. Loose Blush er tilgjengelig i både varme og kjølige toner, samt med og uten glans. Blushen består av mineraler og er i pudderform som gjør den enkel å påføre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Den perfekte blush for enhver anledning. BareMinerals Loose Blush er en naturlig, strålende blush som får sminken din til å se mer levende ut. Den er tilgjengelig i både varme og kalde toner, samt med og uten glans. Blushen består av mineraler og er i pudderform som gjør den enkel å påføre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Gen Nudeâ„¢ Powder Blush er neste generasjons blush som gir deg en ultimat makeover på bare 10 sekunder. Den har en vakker nakennyanse som forbedrer utseendet ditt ved å skape en naturlig rødme og gi en sunn og strålende farge til kinnene dine. Den er laget med rene, hudelskende ingredienser og er formulert uten talkum, duft eller silikon.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du trenger ikke tilbringe timer i sminkestolen for å få et feilfritt utseende. Med Gen Nudeâ„¢ Powder Blush vil du kunne oppnå en naturlig, sunn og strålende glød på bare 10 sekunder. Pudderrougen er tilgjengelig i en vakker nakennyanse som fremhever utseendet ditt ved å skape en naturlig blush og gi deg en sunn og strålende farge.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

bareMinerals sin nyeste innovasjon, Bounce, er en lett blush i en helt unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Formelen er utrolig enkel å jobbe med, du trenger ikke engang en børste, men kan enkelt påføres med fingrene! Den hudforbedrende formelen "" slører ut "" porer og ujevnheter for et airbrush-utseende. Dette innovative nye produktet vil forandre måten du tenker på blush for alltid.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

BareMinerals Bounce & Blur er den perfekte rougen for enhver hudtone, en lett, hudforbedrende formel som uskarp porer og ujevnheter. Den unike hybridformelen er enkel å påføre med fingrene eller en børste, og den er byggbar slik at du kan gå fra en naturlig flush til et mer dramatisk utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

bareMinerals er det originale mineralsminkemerket, og vi har fått kvinner til å se vakre ut i over 30 år. Vår nyeste innovasjon er en lett blush i en helt unik formel som er en hybrid mellom krem og pudder. Formelen er utrolig enkel å jobbe med, du trenger ikke engang en børste, men kan enkelt påføres med fingrene! Den hudforbedrende formelen "" slører ut "" porer og støt for en luftbrann

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Vi introduserer bareMinerals Bounce, den letteste, mest naturlige blushen du noen gang vil bruke. Det er en hybrid mellom krem og pudder som går like lett som silke og føles som en ny hud. Den hudforbedrende formelen visker ut porer og ujevnheter for en jevn, feilfri finish. Og det er så enkelt å bruke - bare sveip på med fingrene eller børst på med favorittrødmebørsten din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du vil ikke være den som alltid sier "Jeg trenger en brunfarge!" når du går ut med venner. Få den solfylte looken hele året med bareMinerals Endless Tanning Mattifying Compact Sun Powder. Dette veganske, glutenfrie og talkumfrie pulveret vil gi huden din en naturlig og sunn glød, minimere det visuelle lyset til porene og bygge en naturlig solkysset farge

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du har lett etter en pudderrouge som gir deg den perfekte fargen, uten de skadelige ingrediensene. Du fant det! The Balm Sustainably er en presset pudderrouge med hudvennlige ingredienser som organisk jojobaolje, organisk rosmarinolje og organisk druekjerneolje for å gi deg et kraftig pigmentert slag. Med tre nyanser å velge mellom, vil du kunne finne den perfekte nyansen for enhver anledning.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

The Balm Sustainably er en linje med vegansk, grusomhetsfri og miljøvennlig sminke. Våre pressede pudderblusjer er formulert med hudvennlige ingredienser som organisk jojobaolje, organisk rosmarinolje og organisk druekjerneolje for å gi et kraftig pigmentert slag! Med tre fantastiske nyanser å velge mellom, hold ting myke og naturlige, eller vær dristige med vår nye matte formel.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du fortjener en pause! TheBalm har gleden av å presentere vår nye Date-serie. Du trenger ikke forplikte deg med en gang, enten det er en "Date", en "Big Date" eller en "Third Date", vi har dekket deg (i vakre nyanser)! Med en sunn dose hudpromotering og et iøynefallende design, vil disse babyene være dine favoritter på datekveld eller bare til hverdags!

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Det er en date! TheBalm har gleden av å presentere vår nye Date-serie. Du trenger ikke forplikte deg med en gang, enten det er en "Date", en "Big Date" eller en "Tredje Date," vi har dekket deg (i vakre nyanser)! Med en sunn dose hudpromotering vil denne sminkelinjen hjelpe deg å se best mulig ut for enhver anledning.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

TheBalms nye Date-serie er den perfekte måten å gjøre seg klar til neste date på. Enten det er en første date, andre date eller tredje date, vi har deg dekket (i vakre nyanser)! Med en sunn dose hudpromotering vil du se og føle deg best mulig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Det er på tide å si farvel til rotete pudder, kremer og væsker. Vårt Balm Will Powder er den perfekte løsningen for touch-ups mens du er på farten. Den er formulert med organisk jojobaolje og organisk kokosnøttolje for å hydrere huden din. De fire naturlige nyansene er enkle å bruke på både øyne og kinn. Ikke bare det, men den er også vannavstøtende, slik at du kan bruke den i regn eller sol

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Våre høyoppløselige Blush Stripes - Illuminating er laget med høykvalitetsperler og pigmenter presset med sofistikert teknologi eksklusivt for OFRA Cosmetic Laboratories. Når den er påført, fremhev kinnbeina, kjevelinjen og andre funksjoner og få en feilfri finish. Den beste delen? Det er enkelt å bruke!

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

OFRAs Rouge Rendezvous er en fantastisk presset pudderrouge med sterkt pigment for en langvarig effekt som kan påføres våt eller tørr med pudder eller rød børste. Dette produktet er 4g, og kommer i en knallrød farge som vil få kinnene til å poppe.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

OFRA er et profesjonelt sminkemerke som kombinerer den nyeste teknologien med de beste naturlige ingrediensene for å gi en vakker og feilfri hudfarge. Denne fantastiske blushen kommer i en super praktisk og bærbar kompakt som kan påføres våt eller tørr med en pudder eller rød børste.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo