Hårføner Test: De 24 beste Hårfønerne (april 2023)

Brukerne har testet 62 hårfønere. Her viser vi deg de 24 beste hårfønerne rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hårføner per april 2023 i følge forbrukeren.

Den begrensede utgaven av ghd Helios Pink Limited er en spesialutgave av kolleksjonen ghd rose pink, som er laget for å samle inn penger til brystkreft nå. Den har et vakkert rosa keramisk belegg og kommer med en matchende rosa veske. Settet inkluderer også en varmebestandig matte, 2 års garanti og verdensomspennende spenning. Bli med oss i dette viktige oppdraget og kjøp ditt begrensede opplag av ghd Helios Pink Limited i dag!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

HH Simonsen Compact Dryer er den perfekte kompakte tørketrommelen, men den er mye mer enn bare praktisk. Bak den kompakte størrelsen skjuler den krefter og funksjoner langt utover det vanlige. To hastighetsinnstillinger, tre varmeinnstillinger og en kraftig vifte gjør denne tørketrommelen til et must for enhver husholdning.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

HH Simonsen XS tørketrommel er en kraftig, men likevel lett tørketrommel som er perfekt for den moderne mannen. Med et slankt design og en kraftig motor tørker den håret ditt på halve tiden av en vanlig tørketrommel. Den har også en ionisator som bidrar til å redusere frizz og statisk elektrisitet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Den begrensede utgaven Compact Dryer fra HH Simonsen er en vakkert designet hårføner av høy kvalitet. Den krom knuse finishen er skapt av en prosess som kalles metallisering, som gjøres av et selskap som har vært i bransjen i over 100 år. Denne prosessen sikrer en slitesterk og langvarig finish som ikke vil falme eller flise. Tørketrommelen kommer med to forskjellige temperaturinnstillinger og to effektinnstillinger, samt en kjøling

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Satin Hair 7 Iontech Dryer HD730 er en profesjonell hårføner som er designet for å være lett og enkel å bruke. Den har en kraftig ionegenerator som vil bidra til å holde håret sunt og skinnende. Satin Hair 7 Iontech Dryer HD730 er også designet for å være stillegående, slik at du kan tørke håret uten å forstyrre andre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Remingtons D5408 Mineral Glow Hairdryer er en kraftig, lett tørketrommel som får håret ditt til å se sunt ut og føles sunt. Den ioniske teknologien bidrar til å redusere frizz og statisk elektrisitet, mens det keramiske belegget hjelper til med å beskytte håret mot varmeskader. Med en kraftig AC-motor og 3 varmeinnstillinger er denne tørketrommelen perfekt for alle hårtyper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Braun Hd380 Power er en lett, kraftig hårføner som vil hjelpe deg å få den perfekte utblåsningen. Den har en kraftig AC-motor og ionisk teknologi for å tørke håret ditt raskere og mer effektivt. Den ergonomiske designen er behagelig å holde, og den kule skuddknappen vil sette stilen din på plass.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

ghd Air er den første profesjonelle hårføneren fra ghd. En perfekt blanding av nydelig ghd-design og salongkvalitet. Alt du trenger for å skape en perfekt, skinnende salongfinish! Hårføneren har en kraftig AC-motor som gir en rask og kraftig luftstrøm, slik at du kan tørke håret raskt og enkelt. ghd Air har to hastighetsinnstillinger for ulike hårtyper, pluss tre tilbehør for allsidig styling.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Si farvel til dårlige hårdager med Remington's Curl & amp; Straight Confidence hårføner. Med tre medfølgende stylingdyser har du alt du trenger for å kunne lage den perfekte frisyren gang på gang. Vårt unike og spesialdesignede munnstykke vil hjelpe deg å få den perfekte krøllen eller rettetangen hver gang.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du fortjener det beste! Obh Hairdryers Keratin Care-teknologi er et gjennombrudd innen hårpleie, med evnen til å tørke håret samtidig som det forhindrer skade og krus. Med vår patenterte rutenettteknologi kan du style håret med mindre varme og fortsatt få resultater i salongkvalitet. Obh Hairdryer er et must for alle med skadet eller krusete hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Beautypriser
Logo