Sminkefjerner test: De 32 beste sminkefjernerene (april 2024)

Brukerne har testet 109 sminkefjerner-produkter. Her viser vi deg de 32 beste produktene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sminkefjerner per april 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste sminkefjerner

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 420 sminkefjernere som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sminkefjerner i nåtid.

Sminkefjerner best i test

Du fortjener å ha en skånsom, oljefri sminkefjerner som ikke får øynene til å føles tørre. Gentle Oil-Free Eye fjerner skånsomt alle spor av mascara, eyeliner og annen øyesminke uten hard gnidning eller rykking. Den hypoallergene formelen er til og med trygg for kontaktlinsebrukere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Si farvel til sterke sminkefjernere som gjør at huden din føles tørr og stram. NARS Aqua Infused Makeup Remover er en mild, forfriskende vannbasert formel som skyller rent og etterlater huden myk og smidig. Formulert med en blanding av beroligende botaniske ekstrakter, fjerner den alle spor av sminke og urenheter samtidig som den holder huden hydrert.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Det ultimate innen naturlig, sunn og enkel sminkefjerning. Magic Mitt er en gjenbrukbar mikrofiberklut som tar av all sminke med bare vann. Bare våt votten, bruk den til å fjerne sminken som en svamp, og vask den for gjenbruk. Den er flott på reise eller som en hverdagsløsning!

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Disse gjenbrukbare renseputene er et must for alle som bruker sminke. De er enkle å bruke og kommer i en pakke med to, slik at du alltid kan ha en for hånden. Bare fukt puten og gni den forsiktig over huden din for å fjerne all sminken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Laura Mercier Soothing Eye Make Up Remover er formulert med en to-fase formel som kombinerer en vannbasert makeup remover med milde, men likevel potente oljer for umiddelbart og effektivt å fjerne øyesminke, til og med vannfast. Den inneholder kornblomst som frisker opp og beroliger huden rundt øynene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Våre rensemidler er milde nok for sensitiv hud og vil ikke la deg føle deg tørr eller stram. Formelen er beriket med botaniske oljer for å myke opp huden og fjerne sminke. Det har aldri vært enklere å rense ansiktet med den perfekte balansen mellom rensing, kondisjonering og beskyttelse.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du fortjener å føle deg vakker hver dag. Det er derfor vi utviklet Mini Mac, en biologisk nedbrytbar sminkefjernerklut som fjerner sminke, renser, balanserer og fukter huden din. Sikker for sensitiv hud, kluten vår er såpefri og alkoholfri. Så fortsett og ta med din Mini Mac på farten, eller bruk den hjemme for å gjøre deg klar for en frisk ny dag.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Si farvel til din gamle, ineffektive rense- og sminkefjerner. IT Cosmetics Bye Bye Makeup er din alt-i-ett ansiktsrens, sminkefjerner og antialdringsserum. Den revolusjonerende formelen fjerner alle spor av sminke og urenheter samtidig som huden din føles frisk og hydrert. Du trenger ikke Ã¥ bruke penger pÃ¥ en separat rengjøringsmiddel, makeupfjerner og serum! IT Kosmetikk Bye Bye Makeup

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo