Hårbørste Test: De 24 beste hårbørstene (mars 2024)

Brukerne har testet 385 hårbørster. Her viser vi deg de 24 beste hårbørstene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hårbørste per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste hårbørste

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige hårvoksene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 385 hårbørster som til en hver tid rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hårbørste i nåtid.

Si farvel til dagene med krusete hår og hei til en ny måte å tørke lokkene dine på. Brushworks Radial Vent Brush er designet med høykvalitetsmateriale, med en myk følelse. Børsten muliggjør jevn varmefordeling når du føner håret, dette bidrar til å forkorte tørketiden og fremme friskt, glansfullt hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Lernberger Stafsing er løsningen på ditt hårpleiebehov. Det er en håndpolert dressingbørste med perfekt balanse mellom naturlig børste og lange nylonsugerør. Brukes daglig i alle typer hår, løser den opp floker og visker ut mens nylonstråene gir hodebunnen en myk massasje.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Den beste måten å starte dagen på er med en sunn hodebunnsmassasje og en frisk børsting. Lernberger Stafsings håndpolerte dressingbørste vil gi deg en perfekt balanse mellom naturlig børste og lange nylonsugerør. Brukt daglig, vil den løse opp floker og slette håret samtidig som den gir hodebunnen en myk massasje. Denne børsten kan brukes i både fuktig og tørt vær, noe som gjør den til det perfekte verktøyet for alle hårtyper. </

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

ghd's Narrow Dressing Brush er det perfekte verktøyet for å style håret ditt. Den er laget av naturlig hår som forsiktig børster ut håret og har en spiss som kan brukes til å dele håret i seksjoner ved styling. Børsten fungerer godt for alle hårlengder.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Volumizing Brush er den perfekte børsten for å føne kort og middels hår. Piggene er laget av et ekstra mykt materiale som garanterer en skånsom føning. Antall børstepigger gir et skinnende og fyldig hår som resultat. Gummibunnen sørger for at piggene har et fast grep i gulvet og ikke sklir unna.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Si farvel til hårskader og hei til Gloss Air Brush! Vårt revolusjonerende design er det første i sitt slag, og det er en game-changer. Det er så enkelt å bruke, og det vil få håret ditt til å se fantastisk ut. Du vil kunne tørke håret på halvparten av tiden med mindre krus, mindre brudd og mer glans.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Wonder Brush, HH Simonsen Hair Brushes er laget av 100% naturlig villsvinbust og et bambushåndtak. Børsten er designet for å være skånsom mot hodebunnen og håret, samtidig som den gir en dyp rengjøring. Bustene er også veganervennlige, noe som betyr at de ikke inneholder noen animalske produkter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Tangle Teezer Mini Wet er den perfekte løsningen for en rask og enkel utfiltringsøkt. Den er liten nok til å passe i vesken din, så du kan ta den med deg på farten. Mini Wet er også perfekt for barn som har kortere hår, eller de med sensitiv hodebunn. Mini Wet er laget av samme høykvalitetsmateriale som våre andre børster, slik at du kan være sikker på at den varer

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Wet Detangler har nettopp blitt superliten, supersøt og supernyttig. Ved å bruke den samme patenterte, todelte tannteknologien som The Wet Detangler, er denne nye størrelsen perfekt for reiser, og et smart nøkkelringhull på håndtaket gjør det enkelt å ta med seg. Det er også flott for barn og kjæledyr.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Tangle Teezer er verdens største hårbørstemerke. Det har vist seg å løsne håret bedre enn noen annen børste, og det er også den eneste børsten som kan brukes på vått hår. Vår Scalp Exfoliator and Massager er et multifunksjonelt mirakel som med sin to-lags tannteknologi bidrar til å avgifte hodebunnen, fjerne smuss, døde hudceller og produktrester.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Tangle Teezer Easy Dry & Go er en innovativ hårbørste som gjør det raskt og enkelt å føne håret. De unike merkelappene glir lett gjennom håret, og etterlater det mykt og skinnende. Formen på hårbørsten gir håret volum fra røttene, og

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Tangle Teezer Easy Dry & amp; Go er den revolusjonerende blåsebørsten som vil endre hårrutinen din for alltid. De innovative piggene glir lett gjennom håret og gjør det glatt og skinnende. Den buede designen garanterer volum og sprett. Den er perfekt for alle hårtyper, også krøllete hår!

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Tangle Teezer Easy Dry & Go er en innovativ hårbørste som gjør det raskt og enkelt å føne håret. De unike merkelappene glir lett gjennom håret, og etterlater det mykt og skinnende. Formen på hårbørsten gir håret volum fra røttene, og gjør at det ser sunt og fyldig ut. Den er perfekt for de med fint eller tynt hår, så vel som for de som ønsker

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo