Intimsåpe test: De 12 beste intimsåpene (april 2023)

Brukerne har testet 18 intimsåper. Her viser vi deg de 12 beste intimsåpene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste intimsåpe per april 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste intimsåpe

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 18 Intimsåper som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste intimsåpe i nåtid.

Femi Daily er en vannbasert, hormonfri intimgelé som lindrer kløe, uønsket lukt og tørrhet rundt skjeden og i resten av intimområdet. Gelen inneholder 100 % naturlig tea tree olje som effektivt renser og motvirker disse symptomene. Femi Daily er også fri for parabener, glyserin, alkohol og andre kjemikalier.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Du er i ferd med å få den beste barberingen i livet ditt. Intim Cooling Balm er spesialdesignet for intimbarbering, men kan også brukes ved behov på bena og armhulene. Hvis du leter etter et produkt som vil hjelpe deg å bli kvitt all rødhet, irritasjon og inngrodde hår, er dette det. Den er dermatologisk testet og varer i opptil 24 timer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Vet du hvordan det føles å være konstant bekymret for PH-nivåene dine? Med Natural Balance trenger du ikke det. Det er en dobbeltvirkende bakteriell vaginosegel som naturlig behandler og forhindrer bakteriell vaginose. Melkesyren i den lar melkesyrebakteriene i skjeden trives og formere seg, og gjenoppretter den naturlige balansen og lindrer symptomene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Beautypriser
Logo