Hårvoks Test: De 24 beste hårvoksene (juli 2024)

Brukerne har testet 215 hårvoks. Her viser vi deg de 24 beste hårvoksene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste hårvoks per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste hårvoks

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige hårvoksene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 1090 hårvoks som til en hver tid rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste hårvoks i nåtid.

Du ser etter et produkt som vil gi deg det perfekte, rene utseendet. Du vil ha noe som hjelper deg med å forme og omforme håret med varig kontroll. Du vil ha et produkt som vil gi deg det perfekte, rene utseendet. Du vil ha noe som hjelper deg med å forme og omforme håret med varig kontroll. Du vil ha et produkt som vil gi deg det perfekte, rene utseendet. Du vil ha noe som vil

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Paul Mitchell XTG Lab er verdens første ekstreme lim for hår. Det er et allsidig, høyytelses stylingprodukt som kan brukes til å vri, merke og forme i vått eller tørt hår. Den passer alle hårtyper og lengder, gir ekstremt volum, ekstremt hold og ekstrem slitestyrke. Og det er ekstremt raskt – vri, merk og form i vått eller tørt hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Få det håret du alltid har ønsket deg med Bed Head Manipulator. Denne teksturerende voksen gir et fleksibelt, kraftig og langvarig hold, samt et fyldigere utseende. Med ozokeritt for å gi tekstur og definisjon, og propylenglykol for å absorbere og holde på fuktighet, vil håret ditt bli sunt og sterkt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Manipulator Matte er en teksturerende voks med en matt finish som gir fylde samt et fleksibelt, sterkt og langvarig hold. Voksen pleier håret, og er beriket med bivoks som gir ekstra tekstur mellom fibrene uten å gi glans. Passer til kort og lomme.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Det perfekte produktet for å få det bare ut av sengen. Bed Head's Trouble Maker er en tørr sprayvoks som gir lett tekstur for en umiddelbart rotete frisyre med en myk og blank finish. Beriket med karnaubavoks som gir tekstur, kokosnøttolje og glyserin som nærer og tilfører fuktighet til håret, samt arganolje som beskytter mot krus og flisete tupper, er dette produktet perfekt for alle.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Joicos Structure Shaper Creamy Paste er et lett, fleksibelt produkt som gir håret en naturlig og myk tekstur. Den er perfekt for å lage frisyrer med god definisjon og tekstur. Form, style og gjør hva du vil med håret ditt!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Joicos Structure Paste Flexible Adhesive er et allsidig produkt som kan brukes til å lage en rekke frisyrer. Den er fleksibel nok til å støpes til enhver form, men har fortsatt nok fasthet til å holde stilen på plass. Pastaen har en matt tekstur og gir definisjon og kontroll uten å bli for stiv.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo