Foundationkost test: De 12 beste foundationkostene (april 2024)

Brukerne har testet 105 foundationkoster. Her viser vi deg de 12 beste alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste foundationkost per april 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste foundationkost

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 90 foundationkoster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste foundationkost i nåtid.

Se også: Beste foundation

Du fortjener det beste. Cliniques Foundation Brush er perfekt for påføring over hele ansiktet, inkludert vanskelig tilgjengelige områder rundt nesen, munnen, øynene og hårfestet. Flat, vinklet børste som gir en perfekt, jevn påføring og en naturlig finish. Cliniques unike, antibakterielle børste er designet for å være skånsom mot huden og lett å rengjøre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Smoothing Face Brush er et must for enhver makeupelsker. Den er designet for å gjøre påføringen av Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream enklere, men den kan også brukes med andre foundationformater. Børsten er laget med doble syntetiske fibre og har en kuppelformet design.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Få den perfekte dekningen med bareMinerals Core Coverage Brush. Børsten har en kombinasjon av tette, syntetiske hår i midten og litt løsere rundt for å gi en perfekt dekning med airbrush finish. Perfekt for påføring av f.eks barePRO Precision Wear Powder.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Si farvel til bakterier og hei til en sømløs sminkeapplikasjon med bareMinerals Seamless. Vår antibakterielle syntetiske børste er laget med aktivt karbon og sølvioner som frastøter bakterier og holderen børsten "" frisk "" lenger. Denne prosessen forårsaker denantibakterielle effekten, noe som betyr at du kan nyte sminken din lenger uten å bekymre deg for kviser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Si farvel til dagene med flekkete, ujevn foundationpåføring. Denne børsten er designet for å gi en feilfri finish som er akkurat som huden din. De flate, avsmalnende bustene er perfekte for å prikke og blande foundation inn i huden din med letthet. Det er på tide å la huden din skinne!

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Smashbox Blurring Foundation Brush er det ultimate verktøyet for en feilfri, airbrushed look. Få en polert hud! Denne børsten toner enkelt ut foundation i flytende form, pudderfoundation og stick, og gir et naturlig resultat som reduserer alle ujevnheter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du er ikke et tomt lerret. Huden din er unik, med sin egen tekstur og tone. Så hvorfor skal din foundation være en størrelse som passer alle? Smashbox Full Coverage Foundation Brush er det perfekte verktøyet for å gi deg den dekningen du trenger, og den finishen du ønsker.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Oppnå en ultrajevn overflate ved påføring av foundation eller andre kremete produkter. Start midt i ansiktet og trekk utover. Elf Foundation Brush er laget av syntetisk bust som er myk og skånsom mot huden din, samtidig som den gir en feilfri finish. Det er også enkelt å rengjøre med såpe og vann, eller en sminkebørste.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Estée Lauder Foundation Brush er den ultimate foundationbørsten. Det er profesjonell kvalitet, designet spesielt for å gjøre det enkelt å blande seg inn og gi et naturlig utseende uten overganger. Den gir myke og jevne strøk, og er perfekt for å påføre din favorittfoundation.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo