Øyenbrynskost test: De 12 beste øyenbrynskostene (mars 2023)

Brukerne har testet 16 øyenbrynskoster. Her viser vi deg de 12 beste alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste øyenbrynskost per mars 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste øyenbrynskost

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 16 øyenbrynskoster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste øyenbrynskost i nåtid.

Glem alle de andre sminkebørstene du noen gang har prøvd. Dette er den eneste børsten du noen gang trenger. Den er perfekt for å lage rette, skarpe og presise kanter. Har du mange øyenbryn er denne børsten et must! Børsten består av en høykvalitets syntetisk børste i den ene enden og en spooley børste i den andre. Fungerer også perfekt til å påføre øyenskygge på øynene og nesekonturen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Det perfekte verktøyet for å skape et naturlig, fyldig øyenbryn. Børsten er laget med syntetisk bust, som er det beste materialet for å påføre produktet på brynene. Spooley-børsten brukes i den andre enden for å blande produktet og gi en naturlig finish.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Hvis du har en god øyenbrynsrutine, men børstespillet ditt trenger litt arbeid, er dette den perfekte børsten for deg. Anastasia Beverly Hills Brush er laget av syntetisk hår som er designet for å passe perfekt med både Dipbrow Pomade og Brow Powder Duo. Den minner om Duo Brush no. 12, men denne har en litt lengre og smalere børste.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautyblender Detailers er de perfekte verktøyene for å forme og definere brynene dine. Den tohodede børsten har tett bust på den ene siden og en spoleolje på den andre. Snelleoljen fordeler og blander produktet jevnt for et naturlig utseende. Vask kostholdet ditt regelmessig med et mildt rengjøringsmiddel.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Vakre øyenbryn er det ultimate tilbehøret. RMS Beauty sin Back2Brow er en dobbeltsidig øyenbrynsbørste som gjør det enkelt å påføre back2brow-pudder for å skape en myk, definert og naturlig form for øyenbrynene dine. Den ene siden har en børste med tettpakket strå for enkel forming av øyenbrynene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Si farvel til den gamle øyenbrynsbørsten din. Denne dobbeltsidige øyenbrynsbørsten er designet for å gjøre det enkelt å påføre back2brow-pudder for å skape en naturlig og definert form for øyenbrynene dine. De tettpakkede bustene på den ene siden er perfekte for å påføre pudderet, mens den andre siden har en børste med lengre bust som kan brukes til å blande pudderet inn i øyenbrynene dine.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Ikke flere tykke øyenbryn! Si farvel til dagene med overplukking og underfylling. Med dette settet med tre børster trenger du aldri å bekymre deg for å fylle ut brynene igjen. Spoolie-børsten er perfekt for å børste gjennom øyenbrynene og skille dem fra hverandre, mens den vinklede børsten er ideell for å påføre farge og forme brynene. Den skråstilte børsten er perfekt for å påføre highlighter

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Du kan ikke ha et godt sminkeutseende uten en perfekt bryn- eller vippekam. Derfor har vi laget IsaDora Lash and Brow Comb, 2-i-1 vippe- og øyenbrynskammen som vil få øyenvippene og brynene dine til å se velstelte og perfekte ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo