Varmluftsbørste Test: De 13 beste varmluftsbørstene (september 2023)

Brukerne har testet 13 Varmluftsbørster. Her viser vi deg de 13 beste varmluftsbørstene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste varmluftsbørste per september 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste varmluftsbørste

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige varmluftbørstene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 13 varmluftbørster som til en hver tid rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste varmluftsbørste i nåtid.

Remingtons As7051 er en profesjonell hårføner som er designet for å få håret ditt til å se og føles sunnere ut. Den har 4 beskyttende belegg, 2 varmeinnstillinger, 2 hastighetsinnstillinger og et kult skudd. Den leveres også med 4 tilbehør: en 50 mm termisk volumbørste, en 21 mm termisk børste med

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Severin Wl 0805 er en varmluftstyler som har 2 varmeinnstillinger og kaldluftfunksjon. De 6 utskiftbare tilbehørene gir mange stylingsmuligheter for håret. Ionefunksjonen reduserer statisk elektrisitet under styling, og den svingbare ledningen forhindrer at ledningen floker seg sammen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Elle by Beurers Ht050 er en krølltang som vil gi deg de perfekte bølgene. Jo større diameter krølltangen er, jo større bølger lager du i håret. Varmebehandling med krølltang kan slite på håret, men denne modellen fra Elle by Beurer har et keramisk belegg som beskytter håret mot varmeskader.

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

En god hårføner er et must for deg som har langt hår, og for deg som ikke vil gå rundt med vått hår for lenge. Når du skal velge en ny hårføner, som denne fra Beurer, er det lurt å tenke på hvor tung den er. Jo lengre hår du har, jo mer vekt trenger tørketrommelen å støtte. Denne modellen fra Beurer er lett og enkel

Vis beste pris
Dagens beste pris: skousen.no

Obh Björn Axén Air er en profesjonell varmluftsbørste med 3 utskiftbare deler: 2 runde børster og 1 hårbørste. De uttrekkbare piggene sørger for at krøllene holder seg i form når håret fjernes fra børsten. Keramisk belegg på rundbørstene gir lite friksjon, økt glans og en mer behagelig følelse. Obh Björn Axén Air er perfekt for alle hårtyper, men spesielt for tykt hår

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Amika hårfønerbørsten er en varmluftsbørste med 3 justerbare varme- og hastighetsmoduser. Varmluftsbørsten har et turmalinbelegg som genererer negative ioner og infrarød varme som jevner ut håret og minimerer frizz. Børstehodet er omtrent 10 cm bredt, noe som gjør det perfekt for styling av kort til middels langt hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Flat håret på rekordtid med Liss Brush fra BaByliss. Flatbørsten fungerer som en vanlig børste men er utstyrt med et keramisk varmesystem som flater ut håret på rekordtid. Liss Brush er perfekt for alle hårtyper, inkludert krøllete, rett og bølgete. Den er også ideell for bruk på langt eller kort hår.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

BaByliss Volume & Curls er varmluftsbørsten som kan brukes på både fuktig og tørt hår og på alle hårtyper.

To forskjellige tilbehør er inkludert, som lar deg lage hvilken som helst frisyre du ønsker: 25 mm keramisk børste for volum og krøller, og en 25 mm nylonbørste for en jevn, slank finish.

De keramiske bustene er milde nok

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Si farvel til dårlige hårdager! BaByliss's Hot Air Brush er et kraftig stylingverktøy som gir deg vakkert, sprettende hår på få minutter. Den har en effekt på 1000 W og kommer med flere forskjellige tilbehør for tørking, utjevning, forming og krølling. Med volumbørsten med 50 mm diameter og varme som former håret, får du fullt og voluminøst hår på kort tid. Det kjegleformede krølletilbehøret

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Føn håret på halve tiden med BaByliss Big Hair Dual. Få resultater i salongkvalitet som varer, med en roterende varmluftsbørste som griper og jevner ut håret og en tosidig keramisk børste som lar deg tørke og style på samme tid. BaByliss Big Hair Dual er perfekt for enhver anledning, enten du ønsker å imponere på jobb eller skole, eller bare vil bruke

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

BaByliss Beliss Big Hair Blow Dryer er en høyytelses hårføner som gir 1000 watt kraft og en ionisatorfunksjon for å hjelpe deg med å tørke og style håret. Du vil elske det slanke designet, den brede luftstrømmen og de 3 varme/2 hastighetsinnstillingene. I tillegg inkluderer den en konsentratordyse, en diffusor og en kam for enkel tørking.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Vi vet at du er opptatt. Det er derfor vi laget ghd glide, den første profesjonelle varmebørsten som temmer tørt hår raskt og enkelt. Den keramiske teknologien med ioner varmer opp børsten til en konsekvent optimal stylingtemperatur på 185ºC. Den er kraftig, rask og enkel å bruke, slik at du kan komme deg videre med dagen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

ghds første varmebørste med volum er her for å redde dagen. ghd RISE varmbørsten gir deg 2 ganger mer volum enn noen annen varmbørste, pluss at den er superenkel å bruke. Det er på tide å gjøre seg klar for en voluminøs krone som er en dronning verdig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo