øyenskyggekost test: De 12 beste øyenskyggekostene (juni 2024)

Brukerne har testet 178 øyenskyggekoster. Her viser vi deg de 12 beste alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste øyenskyggekost per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste øyenskyggekost

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 178 øyenskyggekoster som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste øyenskyggekost i nåtid.

Cliniques Eye Shader Brush er en stor og fyldig børste. Perfekt for å legge øyenskygge over hele øyeområdet – fra vippekanten til øyenbrynene. Også perfekt for å blande farger for en komplett look. En unik, antibakteriell teknikk holder busten på plass, slik at du kan bruke den med selvtillit.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Clinique Eye Shadow Brush er perfekt for å påføre akkurat riktig mengde øyenskygge. Den kan også brukes til å lysne opp området under øyenbrynene. En unik, antibakteriell teknikk holder kostholdet rent.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

NARS Allover Eyeshadow Brush er det perfekte verktøyet for å påføre favorittøyenskyggen din over hele øyelokket. Bruk den med krem- eller pudderformler for en jevn, jevn finish. Børsten har en konisk form som gjør det enkelt å lage en rekke utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

NARS har vært ledende innen kosmetikkindustrien i over 30 år, og deres siste innovasjon er NARS Small Eyeshadow Brush. Denne innovative børsten er designet for å gjøre det mulig for deg å påføre øyenskyggen på en målrettet, presis måte. Med denne børsten kan du enkelt lage et røykfylt øye eller definere foldet ditt. NARS Small Eyeshadow Brush er laget av syntetisk bust av høy kvalitet som er myk

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

NARS Smudge Brush er en liten, tett øyenskyggebørste designet for å myke opp eyeliner eller påføre pudder langs vippekanten, den indre øyekroken og øyenbrynsbenet. Denne børsten er ekspert på å påføre øyenskygge langs vippekanten og perfekt for å oppnå myke kanter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Skap et ulmende, trykkende utseende som er helt ditt eget. Smashbox Smoky Shadow Brush er designet spesielt for et røykfylt øyeutseende og har bust som fanger opp den optimale mengden pigment. Det er det perfekte verktøyet for å skape et røykfylt øye som en proff.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du kan aldri få nok børster. Det er derfor vi har laget denne øyenskyggebørsten. Den spesialutviklede spissen vil hjelpe deg å få den perfekte øyenskyggepåføringen hver gang, og den buede formen vil gjøre det enkelt å sveipe over øyelokkene. Vi har også gjort det enkelt å holde sminken din organisert med våre gryte- og lokkholdere, slik at du aldri kommer til å streve etter å finne den riktige børsten igjen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo