Skrubb og peeling best i test (juni 2024)

Brukerne har testet 223 Skrubb og peeling-produkter. Her viser vi deg de 24 beste produktene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste skrubb og peeling per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste Skrubb og peeling

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 223 Skrubb og peeling som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste Skrubb og peeling i nåtid.

Huden din er det største organet i kroppen din. Gi den kjærligheten og omsorgen den fortjener med vår kroppsskrubb med 98 % naturlige ingredienser. Med naturens kraft myker og jevner valnøttskall og bambus huden med skånsom peeling, en planteblanding av kirsebærblomstekstrakt og søt mandelolje smører og fukter, mens vår signatur Aveda-duft etterlater deg uthvilt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Skrell, skrubb og poler deg til en elegant glød med Molton Brown Pink Pepper Body Scrub. Denne skrubben inneholder eksfolierende bambuspartikler som polerer huden og jevner ut hudens struktur for en myk følelse og en elegant glød. Den krydrede, søte duften av Pink Pepper vil gi deg en følelse av oppkvikket og forfrisket.

  • Eksfolierende partikler
Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Sparkle Skin Clinic er en profesjonell behandling for de grovere områdene av huden – albuer, knær og hæler. Det er en rik peeling som styrker huden. Granulene skrubber forsiktig bort matthet og trist tørrhet og gir ny og myk hud. Gjør huden elegant og glatt.

Brukes i salonger, spa, klinikker og hjem.

</

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Lime and Ginger Salt Glow er en luksuriøs saltskrubb for hele kroppen. Den virker stimulerende på huden og gir en silkemyk og glatt hudoverflate.

· Fjerner
døde hudceller

· Stimulerer blodsirkulasjonen

· Forbedrer hudens elastisitet

· Fukter huden

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Elemis Sea Lavender & Marine Extracts Salt Peel er en stimulerende og mykgjørende saltpeeling som inneholder en blanding av marine ekstrakter fra Sjølavendel og Sanktperterskjerm samt rensende havsalt som får huden til å se strålende ut og føles myk. Denne luksuriøse behandlingen eksfolierer skånsomt for å etterlate huden glatt og strålende. Formulert med en unik blanding av marine

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Radiance Resurfacing Foam er en skånsom, men effektiv måte å fjerne døde hudceller og forynge huden din. Denne formelen er en skummende krem med fruktsyrer som eksfolierer og løser opp døde hudceller, og gir deg en strålende, yngre hudfarge.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Gi huden din den kjærligheten den fortjener med OFRA Cosmetics' Pomegranate Sugar Body Scrub. Denne skrubben er formulert med høykonsentrert antioksidantrik granateplefrøolje for å forynge huden og macadamiafrøolje for å fukte og glatte. Den forfriskende, dekadente duften av granateple er den perfekte måten å starte dagen på.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Dermalogica Thermafoliant er en varmende kroppsskrubb som renser og revitaliserer huden med grapefruktolje og hvit te. Den inneholder også lakrisrot, kaffebønne, kamille og aloe vera for å tilføre antioksidanter til huden. Blandingen av lipider bidrar til å beskytte og styrke hudbarrieren.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Purely Age-Defying er en revolusjonerende eksfolierende krem som fjerner døde hudceller og gir nytt liv til huden. Den er laget med naturlige ingredienser og har ingen sterke kjemikalier, så den er trygg for alle hudtyper. Dette produktet er perfekt for de som ønsker å fjerne døde hudceller, men ikke vil bruke sterke kjemikalier eller produkter som er for sterke. Det er også flott for de som har

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Dette er en dyprensende peeling som fjerner døde hudceller og gir deg en jevn og myk hud. Den er laget med naturlige ingredienser som er skånsomme mot huden din. Det er også enkelt å bruke og det tar ikke lang tid å se resultatene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

L'Occitane Shea Ultra Rich Face Scrub er spesiallaget for å skånsomt eksfoliere tørr hud. Dens kremete tekstur, rik på 10 % sheasmør og kastanjeekstrakt, hjelper til med å bevare hudens naturlige fuktighet. Inneholder nøtteskall som eksfolierer døde celler, og etterlater huden din myk og smidig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo