Sølvbalsam test: De 24 beste Sølvbalsamene (mars 2024)

Brukerne har testet 28 sølvbalsamer. Her viser vi deg de 24 beste sølvbalsamene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste sølvbalsam per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste sølvbalsam

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 28 sølvbalsamprodukter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sølvbalsam i nåtid.

Den nye Wella Invigo Cool Blond er en fargeforfriskende balsam som frisker opp og opprettholder den flerdimensjonale fargen i blonde nyanser. Den gir intens næring og beskytter håret mot ytre påvirkninger. Den nye Wella Invigo Cool Blond er tilgjengelig i en rekke nyanser for alle hårtyper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Gi det blonde håret ditt et kjølig, friskt utseende med Löwengrip Blonde. Denne fargebevarende og pleiende balsamen med fiolette pigmenter nøytraliserer gule nyanser og gule nyanser i blondt hår for å gi en kjøligere nyanse. Beriket med bjørnebærekstrakt som motvirker varme nyanser og gule nyanser, vil denne balsamen få håret ditt til å se sunt og skinnende ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Antonio Axu Silver er en pleiende blå balsam som motvirker varme, oransje nyanser og fremhever kalde toner i blondt hår (og kjemisk bleket mørkt hår). Håret får en vakrere og klarere blond farge med strålende glans. En luksuriøs trio av naturlige oljer gir dyp kondisjonering og etterlater håret mykt og silkemykt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Antonio Axu Silver er en pleiende lilla balsam som motvirker gule nyanser og fremhever kalde toner i blondt hår. Håret får en vakrere og klarere blond farge med en ny skimrende glans. En luksuriøs trio av naturlige oljer (abyssinian, argan og chia) tilfører fuktighet og bidrar til å holde håret sunt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Lernberger Stafsing er en fuktighetsgivende balsam som nøytraliserer gule toner i blondt, hvitt og grått hår. Den er beriket med keratin og hveteprotein for å styrke hårstråene i dybden, øke elastisiteten og bidra til å bevare hårstrukturen. Det anbefales for alle hårtyper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Håret er en refleksjon av livsstilen din. Det er på tide å behandle det med den respekten det fortjener. Sachajuan Silver Conditioner vil gi dybde og glans til håret ditt uten å tynge det ned. UV-beskyttelsen vil holde håret ditt sunt og vakkert hele året.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Grazette XL Silver Balsam er en balsam som reduserer gule reflekser i naturlig eller preparert blondt eller grått hår. Det er undersøkende og glansfullt med mykgjørende. Masser inn i vått hår, la virke i 2-3 minutter, skyll godt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Philip B Icelandic Blonde Conditioner er den perfekte måten å opprettholde den blonde fargen på. Denne klinisk avanserte balsamen kan gjøre alt: den motvirker varme, sprø toner samtidig som den gir dyp næring for skinnende glans og fargekorrigering; naturlig plommeekstrakt styrker og beskytter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Conditioner er en reparerende sølvbalsam som fjerner varme toner i blondt, sølvfarget eller grått hår for en klar, blond nyanse. Balsamen passer til alt blondt hår og nøytraliserer gule nyanser, samtidig. Det er en skånsom formel som ikke fjerner håret for dets naturlige oljer og vil etterlate håret ditt mykt og skinnende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Conditioner er en reparerende sølvbalsam som fjerner varme toner i blondt, sølvfarget eller grått hår for en klar, blond nyanse. Balsamen passer til alt blondt hår og nøytraliserer gule nyanser, samtidig. Den er perfekt for de som ønsker å opprettholde sin naturlige farge og unngå messing som følger med aldring.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo