Body cream test: De 24 beste alternativene (mars 2024)

Brukerne har testet 34 body butter-produkter Her viser vi deg de 24 beste body cream-alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste body cream per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste body cream

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 34 forskjellige body cream-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste body cream i nåtid.

Skin Agent Comfort er et revolusjonerende produkt som vil endre måten du tenker på gnagsår. Dette produktet er perfekt for de som har ekstra sensitiv hud, og det er også flott for idrettsutøvere, gravide og alle som må bruke trange klær. Den er laget med en spesiell formel som reduserer friksjon og motvirker rødhet og irritasjon. Påfør den på huden din før du tar på deg stramme klær eller sportsutstyr for å forhindre gnagsår

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Ta vare på huden din med kroppskrem beriket med kameliaolje og romantisk blomsterduft som bidrar til å styrke sinnet. Tsubaki Body Butter (170 ml) fra Spiritual Beauty er en vakker krukke med bambuslokk som pynter på badet. Bodylotionen har en av de mest populære duftene i Japan, Tsubaki. Den er laget av kameliaolje, som er rik på oljesyre og

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du trenger ikke å være en yogi for å nyte fordelene med ingefærrotekstrakt. Zingiber Hånd & amp; Body Lotion er beriket med ingefærrotekstrakt og har en frisk duft av sitrongress for å vekke sansene. Denne håndkremen er perfekt for alle som ønsker å ta vare på hendene og ha en dekorativ, hendig pumpeflaske med bambuskork.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Du kan ikke ha et vakkert ansikt uten vakre hender. Det er derfor vi laget dette håndpleiesettet for å ta vare på hendene dine med håndsåpe og håndkrem beriket med ingefærrotekstrakt og har en frisk duft av sitrongress for å vekke sansene. Zingiber Hand Care Set (2 x 290 ml) fra Spiritual Beauty er et vakkert håndsett på et praktisk brett i en gaveeske.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Skin Agent Move Anti er en høykvalitets anti-gnagsårkrem som er spesielt utviklet for å redusere friksjon og forhindre hudirritasjon. Den er laget med naturlige ingredienser og er trygg å bruke på alle hudtyper. Påfør et tynt lag av kremen på begge hudoverflatene for å forhindre gnagsår og rødhet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Rituals The Ritual Of er en rik, kremet kroppskrem som gir næring til huden. Spar 70 % CO2-utslipp, 65 % energi og bruk 45 % mindre vann ved å bruke det nye øko-chic refill-konseptet. Kombinerer den aromatiske duften av indisk rose med den mykgjørende effekten av sheasmør og jojobaolje for å etterlate huden din myk, smidig og fuktet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

The Ritual of Refill er en revolusjonerende ny måte å nyte dine favoritt Rituals-produkter på. Denne påfyllingen passer perfekt i den eksklusive originalkrukken, og sparer miljøet for 70 % i CO2-utslipp, 65 % energi og bruker 45 % mindre vann. Hvis du vil ha en sunn og næret hud som stråler, sammen med en herlig energigivende og avslappende opplevelse, så er The Ritual of Refill noe for deg.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

The Ritual of More Body Mousse er en luksuriøs, lett kroppsmousse som forvandles til et oljeaktig lag på huden. Denne moussen inneholder rike oljer, energigivende appelsin og beroligende sedertre som etterlater huden silkemyk. The Ritual of More Body Mousse er perfekt for de som ønsker å unne seg en luksuriøs opplevelse uten å føle seg tynget.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Aesop Geranium Leaf-settet er et rensende og fuktighetsgivende sett for hele kroppen. De rensende egenskapene til Geranium Leaf Body Cleaner er supplert med en sjenerøs bruk av Geranium Leaf Body Balm. Sammen skaper disse formlene forfriskende ren og vakkert myknet hud.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Biotherm Aquasource Gel er en ny fuktighetsgivende gel for normal til kombinert hud. Den inneholder Aura Leaf, en plante som fukter huden. Aquasource Gel er den nye generasjonen Biotherm fuktighetskremer som gir umiddelbar og langvarig fuktighet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Vår Australian Bodycare Body cream er en beroligende, mykgjørende krem med naturlig australsk tea tree-olje. Tea tree olje er kjent for å bidra til å holde hudens naturlige mikroflora i balanse. Påfør på tørr hud, 1-2 ganger daglig eller etter behov. For en komplett kroppspleierutine, prøv våre andre produkter som vår Australian Bodycare Body Lotion og vår Australian Bodycare Body Wash.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Australian Bodycare Body er en fuktighetsgivende kroppsbalsam for bruk etter barbering, med naturlig australsk tea tree olje. Det bidrar til å forhindre inngrodde hår og røde flekker som ofte oppstår etter barbering. Etter barbering, tørk forsiktig av området med et rent håndkle.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo