Setting spray og pudder test: De 32 beste produktene (juli 2024)

Brukerne har testet 117 setting spray- og pudder-produkter. Her viser vi deg de 32 beste produktene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste setting spray eller pudder per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste setting spray & pudder

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 117 setting-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste setting spray og pudder i nåtid.

Setting spray/pudder best i test

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Setting Powder er et lett setting pudder som setter sminken og synlig forbedrer huden over tid. Bevist å redusere synligheten av porene. Dette settingpudderet "" slører ut synligheten til fine linjer og ujevnheter, og etterlater huden en myk matt finish. Den er perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og er parfymefri.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

bareMinerals Original Mineral Veil Pressed Setting Powder er det originale, lette, gjennomskinnelige finishpudderet som setter sminken din og etterlater huden feilfri. Denne mineralslørformelen er bevist å redusere synligheten av porer og fine linjer, samtidig som den gir en myk-fokuseffekt som uskarp utseendet til ufullkommenhet. Med sine oljeabsorberende egenskaper og SPF 20 er dette settingpudderet perfekt for alle hudtyper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Smashbox Photo Finish er en vektløs, usynlig setting spray som forlenger holdbarheten til sminken din i opptil 16 timer. Formelen er laget med et eksklusivt kompleks som inneholder en fuktighetsbestandig polymer, så den gir komfortabel bruk hele dagen. Den innovative misten er designet for å sette makeup uten den tunge følelsen eller kalkrester.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Langvarig sminke med høy oppløsning er nå en realitet. Med Mist and Set Spray vil sminken din ikke bare se bra ut, men den vil sitte hele dagen. Få den perfekte finishen med en lett spray som gir huden din et duggfrisk utseende og følelse.

Mist & Set Spray er laget med grønn te og vitamin A, C og E for å fukte huden din mens du

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Dew Mist er en setting spray som vil holde sminken din frisk og feilfri hele dagen. Det er en lett mist som vil gi huden din en sunn glød, og den vil holde sminken på plass. Dew Mist er også fylt med fuktighetsgivende ingredienser for å holde huden hydrert, og den har en forfriskende effekt når du trenger det.

Vis beste pris
Dagens beste pris: fredrikoglouisa.no

Få den perfekte, duggfrie, matte finishen med ABHs Mini Loose & amp; Dewy Duo. Tilpass finishen din med de matte og duggfrie produktene: Mini Loose Setting Powder og Mini Dewy Set Setting Spray. TRINN 1: ANGI perfekt hudtone ved å bruke Loose Setting Powder i områder du ønsker å sette og matte med

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

OFRA Cosmetics Makeup Fixer er en sminkespray som du vil bruke for alle dine sminkebehov. Den er lett, komfortabel og etterlater sminken din feilfri. Den beste delen? Det er usynlig! Du kan bruke denne sprayen på alle typer sminke, og den vil holde sminken din frisk hele dagen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Anastasia Beverly Hills' Dewy Set Setting Spray er den perfekte prikken over i-en på sminken din. Det er en lett, alkoholfri mist som vil holde sminken din frisk og feilfri hele dagen. Kokos- og vaniljeduften er forfriskende og beroligende, og misten er så fin at den ikke forstyrrer sminken din. Denne innstillingssprayen er perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er også ideell for

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Bobbi Brown Primer Plus er den perfekte primeren for en naturlig utseende, feilfri hudfarge. Det er en umiddelbar pick-me-up som hydrerer og frisker opp huden og lar den føles som silke. Denne lette formelen er perfekt for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Den er designet for å fungere med alle hudtoner og hudtyper, selv de med rosacea eller akne.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Bobbi Brown Primer Plus er en lett, forfriskende fuktighetskrem som umiddelbart frisker opp huden din og forbereder den for foundation. Det er en primer, fuktighetskrem og sluttspray i ett. Den er formulert med nærende ingredienser som aloe vera, agurkekstrakt og vitamin E for å holde huden din sunn og strålende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Du har lett etter en settingspray som holder sminken på plass hele dagen og langt utover kvelden? Milani Make It Last Setting Spray er den perfekte løsningen. Sprayen gir et perfekt grunnlag for sminken din, og holder den også på plass i opptil 16 timer. Det gir deg en matt effekt som gir huden et mykt og naturlig utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Milani Make It Dewy Spray er en forfriskende og avkjølende spray som kan brukes før eller etter sminke for å holde sminken på plass i opptil 16 timer. Den har også en forfriskende og kjølende effekt på huden. Den lette formelen er perfekt for alle hudtyper, og den er spesielt nyttig for de med fet hud. Dette produktet kan brukes som primer eller oppfriskning gjennom dagen, og det er det

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Leter du etter en forfriskende, langvarig sminkespray? Milani Make It Dewy er den perfekte prikken over i-en på sminkeregimet ditt. Denne innovative settingsprayen hjelper til med å holde sminken din frisk og feilfri hele dagen. Vår lette formel er designet for å kjøle ned og friske opp huden din, samtidig som den holder sminken på plass.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Få et friskt nytt utseende med NYX Professional Makeup. Vår Bare With Me Primer er beriket med aloe vera og agurkekstrakt og gir huden en frisk glød. En liten dusj med sprayen er nok til å forberede og sette sminken din i timevis. Sett. Forfriske. Multitasking Spray er perfekt for å friske opp sminken din i løpet av dagen eller sette den etter en treningsøkt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bangerhead.no

Beautypriser
Logo