Body butter test: De 24 beste alternativene (april 2023)

Brukerne har testet 29 body butter-produkter Her viser vi deg de 24 beste body butter-alternativene rangert etter best i test og basert på 0 anmeldelser fra brukere. Finn beste body butter per april 2023 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste body butter

Vi tråler til en hver tid markedet og holder oversikt over de forskjellige alternativene som selges. Deretter lar vi deg og andre forbrukere rangere produktene. Denne listen består for øyeblikket av 29 forskjellige body butter-produkter som til en hver tid er rangert etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste body butter i nåtid.

Rosenserien Body Butter er en rik og intensiv krem for hud som trenger ekstra fuktighet, næring og effekt. Kremen tilfører effektivt fuktighet, strammer opp og gjør huden fløyelsmyk. Inneholder tannpineplante som har en dokumentert oppstrammende effekt og rødkløver som gjør huden fastere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

MISSHAs Airy Fit Sheet Mask er en ny type maske som er designet for å passe til ansiktets konturer, og gir deg en jevn og presis påføring av essensen. Masken er laget av et spesielt bomullsmateriale som er tynt, men likevel slitesterkt og pustende, slik at du kan bruke den i opptil 20 minutter uten å føle deg irritert eller ukomfortabel.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Pure Soul Body Butter er en luksuriøs, svært fuktighetsgivende kroppskrem som trekker raskt inn og gir fløyelsmyk, glødende og velduftende hud. Med en rik konsistens som nesten smelter på huden, er den rik på nærende avokadoolje, jojobaolje og mykgjørende. Den er laget med naturlige ingredienser og fri for parabener, ftalater, kunstige farger eller dufter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Pure Soul Body Butter er en luksuriøs, svært fuktighetsgivende kroppskrem som trekker raskt inn og gir fløyelsmyk, glødende og velduftende hud. Med en rik konsistens som nesten smelter på huden, er den rik på nærende avokadoolje, jojobaolje og mykgjørende. Den er perfekt for tørr hud og vil føle deg myk, glatt og dufter godt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Sanctuary Youth Body er et nærende kroppssmør med peptider som øker kollagenproduksjonen. Kakaosmør, mandelolje og macadamianøtt smelter inn i huden, fyller og tilfører fuktighet. Rolls royce for kroppen og et anti-aldringsprodukt. Masser sjenerøst inn i huden.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Vår Coconut Body Butter er et vakkert, gjenoppbyggende kroppssmør med en lett og forfriskende duft av kokosnøttvann som vil minne deg om sommeren. Den kremete teksturen, som lett kan smøres på utsiden, inneholder flere fuktighetsgivende ingredienser som sheasmør, kakao- og mangofrøsmør og jojobaolje. Resultatet er et hudelskende produkt som vil få huden til å føles myk og glatt fra topp til tå.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Raspberry & er den perfekte drinken for folk som ønsker å nyte sine fem om dagen. Den er laget med 100 % naturlige ingredienser og er et sunt alternativ til andre brus. Bringebær & har en forfriskende smak som kommer fra det naturlige fruktekstraktet og det inneholder ingen kunstige søtningsmidler eller konserveringsmidler.

Vis beste pris
Dagens beste pris: eleven.no

Si farvel til fete hender og tørr hud! Foamie Solid Body Butter er et revolusjonerende nytt produkt som endrer måten vi fukter på. Det er et rikt kroppssmør på en pinne, laget med 100 % naturlige ingredienser, og lett å påføre. Alt du trenger å gjøre er å presse opp, påføre og skyve tilbake. Ikke flere fete fingre!

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Vet du hvordan det føles å gå inn i et rom og føle at alle stirrer på deg? Sånn er det når du har tørr hud. Foamies solide kroppssmør på en pinne er svaret på dine bønner. Med en rik, fuktighetsgivende formel som beroliger og mykgjør huden, er dette innovative produktet enkelt å påføre og praktisk for bruk på farten.

Vis beste pris
Dagens beste pris: lyko.com

Beautypriser
Logo